Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adana Çukurova Üniversitesi

0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Kuruluş Tarihi : 1973
Adresi : Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü BalcalıAdana
Bulunduğu Kent: Adana
Mail Adresi : webmaster@cuedutr
Tel : 0(322)338 60 84
Öğrenci Sayısı : 18 000
Eğitim Dili : Türkçeİngilizce
Üniversite Türü : Devlet Üniversitesi

Çukurova Üniversitesi, bünyesinde 10 fakülte, 3 yüksekokul, 7 meslek yüksekokulu, 3 enstitü ve 24 araştırma ve başvuru merkezini barındıran, Akdeniz bölgesinin manâlı eğitim kurumlarından birisidir

Üniversitenin öğrencilere sunduğu imkanlar:

Barınma ve Besin:

Üniversitenin kendisine ait yurdu bulunmamaktadırÖğre nciler, üniversiteye alt birimlerin bulunduğu yerlerdeki kredi ve yurtlar kurumuna tabi yurtlarda veya özel yurtlarda barınmaktadırlar
Üniversite bünyesindeki yemekhane ve kafeteryalar idareli yemek yenebilecek mekanlardır

Teknoloji ve Kütüphane:

Üniversite zengin bir bilgisayar donanımına sahiptirFakülte ve yüksekokullarda öğrencilerin kullanabilecekleri bilgisayarlar, bilgisayar odalarında öğrencilerin hizmetine sunulmuşturDersler ve araştırma çalışmaları bilgisayar destekli yürütülmektedir
Öğrenci ve öğretim elemanlarının gereksinim duydukları milli ve uluslararası yayınların mevcut olduğu merkezi kütüphanede, hem CDROM veri tabanı ve İnternet bağlantısı ile tarama yerine getirmek mümkündür

Sağlık:

Zorunlu durumlarda, birincil muayeneleri MedikoSosyal merkezinde yapılan öğrenciler, gerekli durumlarda, öncelikli olarak üniversite hasta hanesine veya öteki afiyet kuruluşlarına sevk edilirler

Sosyal faaliyetler:

Üniversite öğrencileri yirminin üzerinde öbür kolda, bos zamanlarını değerlendirebilmekte dirlerKapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu ve çeşitli spor sahaları öbür sporları yapmaya ihtimal tanımaktadır

Ulaşım:

Üniversitenin Balcalı kampüsüne ulaşım, özel toplu tasıma araçlarıyla sağlanmaktadır

Not:Çukurova üniversitesi öğrencilerinin AIESIEC ve güya programlarla yurt dıştan staj yapma olanağı mevcuttur *

858,505Konular
982,708Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt