Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adana Kebabı

Adana Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler :
• 1kg Yağsız dana bonfile
• 100gr Kuyruk yağı
• 100gr Kuzu boşluğu
• Karabiber
• İsot
• Tuz
• 2 adet Soğan
• 1 adet Maydonoz

Hazırlanışı :
Dana bonfile,kuruk yağı,kuzu boşluğu'nu kasaptan alırken hepsini geniş kıyma aynasında çektirin

Çektirdiğiniz kıymayı baharatlarını atıp yarım saat çiğ köfte yoğurur gibi yoğurun ve buzdolabında bir gün bekletin Soğanımızı rendeleyelim ve maydonozlarımızı ince,ince kıyalım soğanla maydonozu karıştırıp onuda birgün bekletelim Kıymamızı dolaptan çıkarıp soğan ve maydonozu tülbent yardımıyla süzdürelim ve kıymamıza katalım ve yarım saat yoğurup dolapta dinlendirelim soğuyana kadar

Şişe takarken şilerimizi sıvı yağla yağlayıp mangalın üstünde ısıtıp etlerimizi takalım Neden etlerimiz daha rahat tutsun diye Etlerimizi şişe takarken ellerimizi yağ yada suyla ısatalım etimiz elimize yapışmasın ve ayrıca şişe takarken etimizi parçalamayalım Elimize aldığımız şişi sol elimizle tutup sağ elimizi parmak ucuyla şişin üstüne koyalım ve şiş avumuzun içine orturduğu zaman dört parmağımızla yukarıdan aşağı etimizi şişe yayalım
 
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,984Kullanıcılar
enesnorrisSon üye
Üst Alt