Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adana'da 1 ay önce doğum yapan kadın sevgilisinden dayak yedi

Adana'da 1 ay önce doğum yapan kadın sevgilisinden dayak yedi
0
127

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Adana'nın Seyhan ilçesinde akılalmaz bir olay yaşandı.

Olayda, 32 yaşındaki Fatma G. isimli bayan, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Ali U. (34) 3 yıl evvel uyuşturucu ticaretinden cezaevine girince 4 yaşındaki oğluna yalnız bakmaya başladı.

Erkek arkadaşı cezaevindeyken geçen yıl bir restoranda çalışan Fatma G., burada tanıştığı Emre K. (29) ile sevgili olup tıpkı konutta yaşamaya başladı.

Kadının üzerinde sigara söndürdü

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Emre K., teze nazaran, daima tartışmaya başladığı Fatma G.’yi darp edip, bedeninde sigara söndürdü.

Emre K.’nin ruhsal ve fizikî şiddeti sürerken gebe kalan Fatma G., geçtiğimiz ay doğum yaptı.

adana_3498.jpg

Ayrılmak isteyince olay çığırından çıktı

Dün sabah saatlerinde Fatma G., Emre K.’ye artık birlikte yaşamak istemediğini söyleyince çift ortasında yine tartışma çıktı.

Evde yangın çıkardı

Kısa müddette hengameye dönüşen olayda Fatma G.’yi döven Emre K., koltuk süngerlerini mutfaktaki perdeye dayayıp, ateşe verdi. Meskendeki camları da kıran Emre K., daha sonra kaçtı. Alevleri büyümeden söndüren Fatma G., durumu polise bildirdi.

adana_2164.jpg

"Başımdan tecavüz olayı geçti"

Emre K. ile tanıştıktan sonra berbat günlerin başladığını anlatan Fatma G., “Bana platonik olarak aşıktı lakin ben arkadaş olarak kalmak istedim. Sonra bana uyuşturucu verdi ve başımdan bir tecavüz olayı geçti. Gebe kaldım ve bunu bir buçuk ay sonra öğrendim.

" Aç kaldığımız günler oldu"

Benim ve oğlumun kimliğini çaldı, cep telefonumu götürdü. Meskende altınlarım vardı, onları alıp, diğerlerine verdi. Aç kaldığımız günler oldu” dedi.

"Annene bir şey söylersen seni yakarız"

Doğum yapıp konuta döndükten sonra oğlunun kendinden korkmaya başladığını belirten Fatma G., “Oğlum benden kaçıyordu. Ne olduğunu sorduğumda; Emre’nin konuta öteki bayanlar getirdiğini ve uyuşturucu kullandıklarını söyledi. Ona, ‘Eğer annene bir şey söylersen, seni yakarız’ demiş. Bugün de ‘Seninle birlikte olmak istemiyorum.

adana_7582.jpeg

"Bu adamdan kurtulmak istiyorum"

Artık benden ve çocuklarımdan uzak dur’ dedim. Sonra sonlanıp, konutu yaktı. Ben artık bu adamdan kurtulmak istiyorum. Ne olur beni kurtarın” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

İhbar üzerine adrese gelen polis takımları, kuşkulu Emre K.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

adana_7475.jpg

adana_7989.jpg

adana_4919.jpg