Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adana’da ehliyetsiz ve alkollü sürücü kaçmaya çalışırken yakalandı

Adana’da ehliyetsiz ve alkollü sürücü kaçmaya çalışırken yakalandı
0
57

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Polisleri görünce geri dönüp, aykırı şeritte kaçan şoför, 5 kilometrelik takip sonucu yakalandı. Alkollü ve ehliyetsiz olduğu belirlenen şoföre trafik istikametinden 13 bin 200 lira para cezası kesildi.

Similar threads

Adana’nın Seyhan ilçesi Kasım Gülek Bulvarı'nda asayiş uygulaması yapan polis takımı, saat 03.30 sıralarında 01 ALB 859 plakalı arabanın kendilerini görüp, geri döndüğünü ve aksi istikamette kaçmaya başladığını fark edince 'dur' ihtarında bulundu. Polisin ihtarına uymayan şoför, Mustafa Kemal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Adana'nın Seyhan ilçesi Ahmet Sapmaz Bulvarı'nda saat 02.00 sıralarında devriye misyonunda bulunan polis grubu, durumundan şüphelendiği 01 L 4221 plakalı arabası durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan şoför, kaçtı. Mavi Bulvar'a çıkan şoför, daha sonra Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'na...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde alkollü şoförün kullandığı minibüs refüje çıkarak taraf tabelasını devirdi. Yardımına koşan bir esnaf, “Baktım yarası yok, bir şeyi yok. Alkollü olduğunu görünce bıraktım, geldim arkadaşla çay içmeye” dedi. Kaza, Rumeli Mahallesi Şinasi Kurşun Caddesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Geçtiğimiz aylarda Bebek'te bir mekan çıkışı alkollü araç kullanırken polis kontrolüne takılan Ece Sükan'ın ehliyetine el konulmuş ve para cezası kesilmişti. Ünlü manken önceki gün ehliyetsiz bir şekilde direksiyon koltuğuna geçmeye çalışırken görüntülendiğini fark edince muhabirlere ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Yılbaşından İtibaren Trafik Cezalarına Büyük Zam Geliyor! trafik cezaları, 2019 trafik cezaları, trafik ceza fiyatları Sevgili melekler, Maliye Bakanlığının tekrar değerlenmesiyle zamlanan trafik cezası ücretleri yılbaşından itibaren yürürlüğe girecek Yüzde 393 oranında zamlanacak olan trafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,531Kullanıcılar
LaoTimonSon üye
Üst Alt