Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adanalı dizisi oyuncu röportajları

Adanalı dizisi oyuncu röportajları
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adanalı dizisi oyuncu röportajları adanalı oyuncularının isimleri adanalı bayan oyuncuları dizi oyuncuları isimleri dizisi dizisi Atv’de ekranları’nda oynayacak olan Adanalı dizisin’de Selin Demiratar Polis güzeli olarak geliyor 1549270490 1549270490 adanalidizisioyuncuroportajlari5c57fddf8d11fadanalidizisioyuncuroportajlari5c57fddf8d11f http:wwwdizifilmcommodulesContentcoverphp?coverid 5179&stc 1&thumb 1“Acı Yaşam dizisiyle adını duyuran Selin Demiratar yeni dizisi “Adanalıda dar polisi canlandırıyor Demiratar rol arkadaşları Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt için “Fazla hoş enerjileri var diyor Sanatçı yönetmen Osman Sınav’ın yönettiği “Acı Yaşam dizisiyle yıldızı parlayan ve genç kuşağın rağbette başrol bayan oyuncular arasına giren Selin Demiratar, önümüzdeki günlerde atv’de ekrana gelecek “Adanalı isimli diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt gibi iki önemli erkek oyuncu ile kamera karşısına geçecek olan Demiratar, bu defa daha önce canlandırmadığı bir karakteri kuytu görevde olan bir polisi ete kemiğe büründürecek Osman Sınav’ın “Üzüntü ona fazla yakışıyor dediği Demiratar, bundan böyle eğleneceği projelerin içinde almak istediğini söyledi Adanalı dizisi ne vakit başlıyor? Bu hafta bir teaser çekimi yaptık Ana çekimlere önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağız Çekimler ağırlıklı olarak İstanbul’da olacak fiziksel olarak yeni rolünüz için bir değiştirme yapacak mısınız? Şu günlerde bunu konuşuyoruz Saçta bir takım değişiklikler yapabiliriz Dizide canlandıracağım İdil karakteri iki öbür kadının özelliklerini taşıyor Çünkü hem fena adama karşı bir köstebeklik durumu var, ayrıca de emniyetteki pozisyonu var İdil, emniyette Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Adanalı karakteri sebebiyle sürgün edilmiş bir polis… Azıcık sert, işine aşık bir bayan Dizide Mehmet Akif Alakurt’un canlandırdığı ve uzun zamandır hakkında kanıt toplanmaya çalışılan “Maraz Ali karakteri var, dizinin kötü adamı durumunda… Bir yana ona karşı da, işi sebebiyle flörtöz bir söylev içinde… İdil, Adanalı’yı uğraştıracak bir kişilik sahiden… Sonradan dizide iki aşk aralarında mı kalacaksınız? Galiba pek şeyler olacak gibi… Benim tahminim o yönde… İkisi de fazla sempatik Bu kez canlandırdığınız öteki karakterlerden farklı bir şekilde seyirci karşısına çıkacaksınız yani? Evet, iki ayrı kadını canlandıracağım çünkü… Doğrusu işi sebebiyle o flörtöz durumları yapıyor Benim için neşeli olacak ikisini bir arada götürmek… Eğlenceli bir meslek sahiden… Bu yıl artık çekerken de, izlerken de eğleneceğim bir meslek gerçekleştirmek istiyorum Bu defa senaryoyu okurken fazla güldüğüm yerler oldu Aksiyonu da var ama tam dram dram bir iş yok, şart komedisi de barındırıyor Yine De komedi tarafı daha fazla Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı karakterde var Oktay’ın konuşmaları, tavırları falan çok şirin… Adanalı, polis fakat şov yapmayı, gösterişi seven bir polis… Benim adıma eğlenceli en azından… Bu kere üçümüz de farklı rollerle seyirci karşısına çıkacağız Mehmet Akif de sanırım, daha önce böyle bir rol canlandırmadı Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt’la daha önce tanışıyor muydunuz? Yok, birincil defa tanıştık İkisini de yalnızca televizyondan gördüğüm kadarıyla tanıyordum fakat ikisi de çok cana yakın, eminim çekim yaparken fazla eğleneceğim insanlar… İkisinin de fazla hoş enerjileri var Üretim şirketi Işlem Film’e gittiğimde de bütün ekipten sıcak elektrik aldım İşlerin başarısı ekibin o işe olan inancıyla doğru orantılı bence… Ekibin arasındaki samimiyet ve sıcaklık yapılan işin seyirciye geçmesinde birebir etkili… Eğer dizi oyuncuları ve yönetmen aralarında kopukluk varsa, ekip ruhu oluşmamışsa o dizinin tutması adeta imkânsız… Çünkü hemencecik o negatif enerji, ekrandan seyirciye geçiyor Osman Imtihan’la “Acı Hayat dizisinde ağır bir dram çekerken bir o kadar da eğleniyorduk Hatta böylece gülerek çalıştığım bir meslek daha hatırlamıyorum O dizi seyirci tarafından fazla sevildi ve iki yıl sürdü İyi insanların bir arada olması projenin geleceğini de olumlu etkiliyor Geçen sene bu nedenle galiba “Gazi ve “Dur Gezgin dizisinden ayrıldınız, değil mi? Geçen sene benim için o açıdan çok şanssız geçti Fazla mutlu olmadım Bu yıl yaptığım işlerle o açığı kapatacağıma inanıyorum “Adanalı bana iyi gelecek, öyle hissediyorum Hayata karşısında büyük iddiaları olan birisi değilim ama iyi bir meslek olacağını düşünüyorum Mutlu olayım yeter ancak, meslek de başarılı olup devam etsin “Dur Yolcu dizisinin yönetmeni İsmail Güneş, sizin disiplinsiz tavırlarınız nedeniyle diziden çıkarıldığınızı söylemişti ama işin aslının o kadar olmadığı, sizin projeden ayrıldığınız sonra ortaya çıktı, bu koşul sizi nasıl etkiledi? Acayip derecede moralim bozuldu Başka bir şeyle ilgili yok, benim işimle ilgili bir konuydu bu sonuçta Ben işime katiyen söz söyletmem Çünkü işimi fazla seviyorum ve işimin de bütün gereklerini eksiksiz yapmaya çalışırım Sabahtan 0600’da sette olunacaksa beş dakika bile geç kalmam Denilen saatte, bundan başka daha da erken orada olurum İşime laf söyleniyor olması beni fazla kırdı Etrafımdaki ahali, birlikte çalıştığım takım arkadaşlarım aradı ve üzülmemem gerektiğini, beni tanıdıklarını söylediler lakin beni bilmeyen insanlar ayrı düşünebilirler Bu açıklamayı yönetmen yaptı fakat yapımcı Ahmet Yenilmez onun namına benden özür diledi Haberin yalan olduğu da zaten basına faks geçilerek duyuruldu Yönetmenin amacı benim ona yanıt vermemi sağlamaktı ama ben böyle polemiklerin içinde asla olmam Çekmeye çalışsalar da kimseyle polemiklere girmem “Beren’i çok beğendim Yeni yayınlama dönemiyle birlikte başlayan diğer dizileri izlediniz mi, var mı arasında beğendiğiniz? Bütün dizilerin en azından birincil bölümlerini izliyorum Çünkü kim neyi, nasıl oynamış onları görmem lüzum İzlediğim yeni dizilerden “Gece Seslerini çok beğendim Geçen yıldan beri “Kavak Yelleri dizisini çok severek izliyorum Bu sene da diziyi severek peşine düşüp takip ediyorum Aşk ı Memnu’nun bilhassa ikinci bölümünü çok beğendim Beren’i(Saat) çok beğendim örneğin… Elbette öteki oyuncular Selçuk Usul falan da çok iyi fakat Beren çok ayrı bir karakteri, mükemmel oynamış Aşk ı Memnu bu senenin en iddialı dizilerinin başında kendimce… Yaz tatilini nasıl geçirdiniz? İki hafta ailemle Karadeniz turu yaptım Tüm stresimi attım, mükemmel dinlendiriciydi İki hafta İspanya yaptım, bir hafta da Antalya’da geçirdim Müzisyen Hakan Eren’le ilişkiniz devam ediyor mu? Ediyor, o da Cem Yılmaz’ın AROG filminin müziklerine başladı Onun işleri de yoğun, fazla görüşemiyoruz Sürekli telefonlaşıyoruz Sizin sinema projeniz var mı? Bu yıl fazla garip şekilde fazla artı film projesi geldi lakin beni heyecanlandıracak, bulduğum ve hayır diyemeyeceğim bir teklifle karşılaşmadım Dokuz tane falan film teklifi geldi Hatta arasında komedi filmleri de vardı lakin geçen sene başladığım projelerde fazla mutlu olmadığım için arada derede kaldım Hiçbirisi de içime sinmeyince kabul edemedim Geçen yıl dizilerde yaptığım hataları sinemada gerçekleştirmek istemedim Bundan Böyle beni heyecanlandıracak ve mutlaka oynamam gerektiği hissini bana veren işleri tercih etmek istiyorum üstelik öneri yapan insanların yaklaşımlarına da bakıyorum açık konuşmak gerekirse… İşlerine ne dek iyi niyetli bakıyorlar, ona artık çok uyarı ediyorum Kaynak:milliyetcomtr