Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adana'nın ilceleri Nelerdir?

Adana'nın ilceleri Nelerdir?
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Adana İlce İsimleri

Adanaya bağlı ilceler hangileri

Tufanbeyli Nereye Bağlı: Tufanbeyli Adanaya bağlı bir ilcedir Belde sayısı 1, Koy sayısı 29'dur

Saimbeyli Nereye Bağlı: Saimbeyli Adana'ya bağlı bir ilcedir Koy sayısı 25

Feke Nereye Bağlı: Feke ilcesi Adana'ya bağlıdır 39 koyu bulunmaktadır

Kozan Nerenin İlcesidir: Kozan Adana'nın ilcesidir 1 beldesi ve 87 koyu bulunmaktadır

Aladağ Nereye Bağlı: Aladağ Adana'ya bağlı bir ilcedir 1 belde ve 26 koyu bulunmaktadır

Pozantı Nerenin ilcesidir: Pozantı Adana'ya bağlı 1 ilce ve 16 koyden oluşan bir ilcedir

İmamoğlu Nerenin ilcesidir: İmamoğlu Adana'nın 19 koye sahip ilcesidir

Karaisalı Nereye Bağlı: Karaisalı Adana'ya bağlı 51 koyu bulunan ilcesidir

Sarıcam Nereye Bağlı: sarıcam Adana'ya bağlı 37 koyden oluşan bir ilcedir

Cukurova Nerenin İlcesidir:Cukurova Adanaya bağlıdır 11 koyu bulunmaktadır

Ceyhan Nereye Bağlı: Ceyhan Adana'ya bağlıdır 11 beldesi ve 70 koyu bulunmaktadır

Yureğir Nereye Bağlı: Yureğir Adaya'ya bağlı 1 belde ve 6 koyden oluşan bir ilcedir

Seyhan Nerenin ilcesidir: Seyhan Adana'nın 752,308 nufuslu ilcesidir

Yumurtalık Nereye bağlıdır: Yumurtalık Adanaya bağlı 3 belde ve 16 koyden oluşan ilcedir

Similar threads

Adana İlçe İsimleri Adanaya ast ilçeler hangileri Tufanbeyli Nereye Yan: Tufanbeyli Adanaya emrindeki bir ilçedir Belde sayısı 1, Köy sayısı 29'dur Saimbeyli Nereye Ast: Saimbeyli Adana'ya alt bir ilçedir Köy sayısı 25 Feke Nereye Bağlı: Feke ilçesi Adana'ya bağlıdır 39 köyü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Adana halk eğitim merkezleri telefon numaraları Adana ve ilcelerinde bulunan 14 adet halk eğitim merkezi ile hizmet veren Adana ve ilcelerinde yeralan halk eğiitm merkezlerinin adres ve iletişim bilgileri aşağıda listelenmiştir; Halk eğitim merkezleri Adana Aladağ Halk Eğitim Hacı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Adana Tuketici Hakları İl Ve İlce Hakem Heyetleri Telefon numraları Adana Tuketici Hakları İl Ve İlce Hakem Heyetleri Telefonları aşağıda listelenmiştir Adana Telefon Kodu : 322 İl Tuketici Sorunları Hakem Heyeti Adres : Yeni Valilik Binası Kat:4 Telefon : 459 39 696 İlce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Adana Tarihi ve Turistik Yerler adanada gezilecek yerler Adanaya Yakın Gezilecek Yerler ALADAĞ Akoren Kalesi Mazilik Oren Yeri ve Kalesi Postyağbasan Kalesi 3 adet Kilise CEYHAN Kurtkulağı Kervansarayı : 1711de yapılmıştır Yılankale : Kilisesi ve sarnıcı bulunan kale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Adana ilinin işçeleri Adanaya ast ilçeler Adana ilçeleri Adana ilinin ilçeleri; Seyhan, Yüreğir, Aladağ, Ceyhan, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Yumurtalık' tır Aladağ: Adana'ya 105 km uzaklıkta olan bu ilçede antik devirden kalma bir ören yeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt