Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adana'ya Güney Koreli damat geldi

Adana'ya Güney Koreli damat geldi
0
156

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85

Antalya'da 7 yıl evvel Akdeniz Üniversitesi Bağlantı Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Kısmı'nda tahsil gören Adanalı 26 yaşındaki Sidar Döngel, kültür gezisi için ülkeye gelen 36 yaşındaki Güney Koreli tarih öğretmeni Seokjin Jeong ile tanıştı.

Arkadaşlıkları aşka dönüşen Sidar ve Seokjin, bir müddet sonra arkadaş etrafları ve aileleriyle de tanışıp evlenmeye karar verdi.

DHA'nın haberine nazaran; Adana'ya gelen Seokjin ile Sidar, Seyhan Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde, davetlilerin iştirakiyle kıyılan nikahta, ömür uzunluğu mutluluğa 'evet' dedi.

"En uygun Türk kadınıyla evlendim"

Türk kültürünü çok sıcak bulduğunu lisana getiren Seokjin Jeong, "Aşkı Türkiye'de bulacağımı hiç düşünmezdim fakat en uygun Türk kadınıyla evlendim." dedi.

guney_koreli_seokjin_gezi_icin_geldigi_turkiye_de_tanistigi_sidar_ile_evlendi_57485.jpg

guney_koreli_seokjin_gezi_icin_geldigi_turkiye_de_tanistigi_sidar_ile_evlendi_36596.jpg

guney_koreli_seokjin_gezi_icin_geldigi_turkiye_de_tanistigi_sidar_ile_evlendi_11750.jpg

guney_koreli_seokjin_gezi_icin_geldigi_turkiye_de_tanistigi_sidar_ile_evlendi_12083.jpg

guney_koreli_seokjin_gezi_icin_geldigi_turkiye_de_tanistigi_sidar_ile_evlendi_88277.jpg

guney_koreli_seokjin_gezi_icin_geldigi_turkiye_de_tanistigi_sidar_ile_evlendi_85059.jpg

guney_koreli_seokjin_gezi_icin_geldigi_turkiye_de_tanistigi_sidar_ile_evlendi_42808.jpg

guney_koreli_seokjin_gezi_icin_geldigi_turkiye_de_tanistigi_sidar_ile_evlendi_68179.jpg

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt