Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adanma Nedir

Adanma Nedir
0
127

Similar threads

Adanma Ne Aramak Adanma Anlamı Adanma: Adanmak işi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Allah için tükenmek Gözlerinde ümit ışıkları Geleceğe dönük yapyalnız Eski mahallelerin kerpiç evlerinde Çatlak sıvalarında samanlı duvarların Burada bir tarih yatıyor Boyluboyunca geçmişe gömülmüş Kinle beslenmiş asırlar boyu Düşman pusularda sessiz Sen alnında binlerce kırışık Artık unutsan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Sevgi Sozcukleri En Guzel Sevgi Sozcukleri Seni ozlemek acı cekmekse o acıyı severek cekiyorum, seni sevmek gunahsa hic cekinmeden gunaha giriyorum, sana tutkun olmak olmekse al sana canımı veriyorum Uykudan uyandığına pişman eden donmek isteyipte donemeyince caresizlikten cıldırtan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Göğsünde yürek yerine taş taşıyanlar nasıl anlasınlar kurbanı? Koca bir ömrü yemekhâne, yatakhâne, abdesthâne, işhâne arasında, hayatın bundan öte, daha yüce bir mânâsı olduğunu fark etmeden geçirenler nasıl anlasınlar kurban eden Hz İbrahim'i, kurban olan Hz İsmail'i? Sevemeyenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sevgi sözleri kısa ve öz kısa ve öz sevgi sözleri 2019 sevgi sözleri kısa kısa sevgi sözleri Ahh sevgi ahh Ara Sıra böylece seversiniz fakat karşınızdakini ( erkek yada kadın herneyse işte ) ona olan aşkınızı kelimelerle açıklama etemeyeceğinizi düşünürsünüz Daha açık konuşmak gerekirse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt