Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aday Nedir

Aday Nedir
0
127

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Aday Anlamı Nedir

Aday Ne Demektir

Bir tayin, bir iş için kendini ileri süren ya da başkaları tarafından ileri sürülen kimse

Misal: Babası da beni güvey adayı olarak görüyordu M Yesari

Bir iş için yetiştirilmekte, eğitilmekte olan kimse, namzet:

Misal: Türkiye Büyük Halk Müziği Meclisi Başkan adayları, on gün içinde Başkanlık Divanına bildirilir Anayasa *

Similar threads

Aday Anlamı Nedir Aday Ne Demektir Bir gorev, bir iş icin kendini ileri suren veya başkaları tarafından ileri surulen kimse Ornek: Babası da beni damat adayı olarak goruyordu M Yesari Bir iş icin yetiştirilmekte, eğitilmekte olan kimse, namzet: Ornek: Turkiye Buyuk Millet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Türkiye cumhuriyeti anayasa mahkemesi kaç üyeden oluşmaktadır? 2019 Tüzük Mahkemesi, Tüzük ’da düzenlendiği için,statüsünde değişim yapılması fakat Tüzük değişikliğiyle mümkündür KURULUŞU: 17 üyeden oluşur 14 üye Cumhurbaşkanı tarafından, 3 aza TBMM göre seçilir(2010 Anayasa Değişikliği)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Aday memur pratik bilgiler Namzet memur nedir 657 Aday Memur 1 Adaylık döneminde takvim izin kullanılır mı? 657 sayılı Kanun'un 102'nci maddesinde “Devlet memurlarının yıllık izin süresi, hizmeti bir yıldan on yıla kadar (on sene dahil) olanlar için yirmi gün, hizmeti on yıldan artı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
657 C Bendi nedir 657 C Bendi içeriği nedir 657 C Bendi hakkında bilgi 657 C Bendi 657 C Bendi özeti 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (C ) bendi gereğince geçici personel statüsünde istihdam edilen kişinin 2903 mahalli idareler seçiminde namzet olması durumunda söz konusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Idare Yapısı Hakkında Bilgi Türkiye Cumhuriyeti Yönetim Yapısı Hakkında Veri Türkiye Cumhuriyeti'nin Idare Yapısı TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ YÖNETIM YAPISI Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Yönetim Yapısı: Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yönetim yapısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt