Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aday Nedir

Aday Nedir
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aday Anlamı Nedir

Aday Ne Demektir

Bir gorev, bir iş icin kendini ileri suren veya başkaları tarafından ileri surulen kimse

Ornek: Babası da beni damat adayı olarak goruyordu M Yesari

Bir iş icin yetiştirilmekte, eğitilmekte olan kimse, namzet:

Ornek: Turkiye Buyuk Millet Meclisi Başkan adayları, on gun icinde Başkanlık Divanına bildirilir Anayasa

Similar threads

Aday Anlamı Nedir Aday Ne Demektir Bir tayin, bir iş için kendini ileri süren ya da başkaları tarafından ileri sürülen kimse Misal: Babası da beni güvey adayı olarak görüyordu M Yesari Bir iş için yetiştirilmekte, eğitilmekte olan kimse, namzet: Misal: Türkiye Büyük Halk Müziği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Meclis başkanını kim secer? Turkiye Cumhuriyeti anayasasına gore meclis başkanını TBMM icinde bulunan milletvekilleri yani meclis secer Bu secim her yeni meclis oluşturulduğunda tekrarlanır TBMM Başkanlığı icin bir yasama donemi icinde iki defa secim yapılmaktadır İlk secilen Başkanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Diplomatik pasaport nedir Diplomatik pasaport hakkında bilgi Diplomatik Pasaportlar nedir Diplomatik pasaportlar, Dışişleri Bakanlığı ile yabancı memleketlerde Turkiye Cumhuriyeti Buyukelcilik ve Konsoloslukları tarafından Turkiye Buyuk Millet Meclisi Uyelerine, Turkiye Buyuk Millet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Turkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Yonetim Yapısı Hakkında Bilgi Turkiye Cumhuriyeti Yonetim Yapısı Hakkında Bilgi Turkiye Cumhuriyeti'nin Yonetim Yapısı TURKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ YONETİM YAPISI Turkiye Cumhuriyeti Devletinin Yonetim Yapısı: Turkiye Cumhuriyeti Devletinin yonetim yapısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
BURSA (İGFA) - Gazeteci Yazar Mesut Demir, BTSO seçim kulislerini değerlendirdi. Komite seçimlerin kızıştığı noktada BTSO başkan adayı olarak sürpriz bir ismin ortaya çıktığını yazan Mesut Demir, ekonomi kulislerini değerlendirdi. Gazeteci Yazar Mesut Demir’in yazısı… BTSO seçimlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt