Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

adele promise this şarkısının çevirisini yayınlarmısınız

adele promise this şarkısının çevirisini yayınlarmısınız
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
adele promise this şarkısının çevirisini yayınlarmısınız Adele'e bayılıyorum anında her şarkısını ezberden bilirim lakin Promise This bambaşkaAcaba diyorum çevirisini yazabilirmisiniz burayaadelepromisethissarkisinincevirisiniyayinlarmisiniz5c59d7acac4d5alt :D Big Grin :D  

Similar threads

Adele Promise This Çevirisi Adele Promise This Çevirisi Merhaba arkadaşlar Adelenin promise this şarkısının türkçe çevirinisini istiyorum ben ola ki asistan olursanız sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Adele Promise This Türkçe Çevirisi Alouette ette ette Alouette ette ette Alouette ette ette Tarlakusu plumerai (tüyleri)koparirim In my beginning, there was nothing, so Benim baslangiçta hiçbir sey yoktu,bu dek empty in the space between bos uzayin arasinda And you came in, turned...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Adele Promise This Turkce Cevirisi Alouette ette ette Alouette ette ette Alouette ette ette Tarlakusu plumerai (tuyleri)koparirim In my beginning, there was nothing, so Benim baslangicta hicbir sey yoktu,bu kadar empty in the space between bos uzayin arasinda And you came in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Bengü'den Zarar Görmüş Şarkısının Sözlerini Paylaşırmısınız Tam bir Bengü fanıyım Zarar Görmüş şarkısı fazla hoşuma gitti ama daha ezberleyemedim Var mı siz de Yaralı şarkısının sözleri ?bengudenyaralisarkisininsozlerinipaylasirmisiniz5c59f75717bdaalt :D Big Grin :D I love...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ece Gürsel Mayıs Akşamı Şarkı Sözü Ece Gürsel Mayıs Akşamı Şarkı Sözü Arkadaşalr merhaba diyor ve direk soruma geçiyorumecegurselmayisaksamisarkisozu5c59e9b89250falt :D Big Grin :D Ece Gürsel Mayıs Akşamı Şarkısının Sözleri sizin sitenizde var mı acaba diyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt