Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adet bitiminden 3 gün sonra hamile olabilir miyim

Adet bitiminden 3 gün sonra hamile olabilir miyim
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adet bitiminden 3 gün daha sonra hamile olabilir miyim Merhabalar ben düzenli olarak doğum denetim hapı kullanıyorum ve adetim Tam vaktinde oldu bu ay Adetim bittikten 3 gün sonra ilişkiye girdim ilk başta bi şey yoktu ama sonra biraz kan geldi Acaba hamilelik falan olabilir mi nedeni ne olabilir bu kanamanin  

Similar threads

Adetim 8 gün gecikti gebe olabilir miyim ? Adetim 8 gün gecikti acaba hamile olabilir miyim nelere bakmam gerekiyor arkadaşlarım O Kadar belirti değil ta fazla uykum geliyor bu hamilelik belirtisi olabilir mi takviye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
ella hapı kullandım Hamile olabilir miyim Merhabalar En son 26 Ağustos'ta adet oldum 9 Eylül'de ilişki yaşadım yumurtlama günümdü ve partnerim içime boşaldı, ilişkiden 1 saat daha sonra ella hapı kullandım adetim 2 gün gecikti gebe olabilir miyim yarın evde test yapmayı düşünüyorum ama ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
adetim bittiği gün ilişkiye girdim hamile miyim merhaba adetimin bittigi gun sevgilimle sürtme yoluyla iliskiye girdik sevgilimde boxer bende hiç bişey yoktu bosalma kesinlikle olmadi eger hoşgörü suyu geldiyse sevgilimin boxerindan bana gecerek hamilelik durumu soz konusu olabilir mi bu durum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Kanaması olup hamile olanlar ben de Hamile miyim Merhabalar 2 ay önce sürtünmeli ilişki yaşadıktan sonradan adet oldum kanamam 3 gün sürdü ve ve adetim bittikten sonradan beta HCG yaptırdım ve sonuç 120 çıktı Bu ayda adet oldum ve 5 gün sürdü Bugünlerde ise midem bulanmaya başladı Hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Adetim 4 gün gecikti kasıklarımda sızı var Gebe miyim ? Nişanlımla 29 temmuz'da bütün ovulasyon günümde ilişkiye girdik fakat geri çekilme yöntemi ile korunduk sık sık temizlendi yinede korkuma 12saat sonra elle ertesi gün hapı içtim Şuan adet haftam ve 4gun gecikti Kasigimda ara sıra ağrılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,475Konular
981,237Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt