Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adet bitiminden sonra hamile olduğunu oğrenenler

Adet bitiminden sonra hamile olduğunu oğrenenler
0
423

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adet bitiminden sonra hamile olduğunu oğrenenler icin kısa bilgiler

Adet donemindne sonra hamile olduğunu oğrenen bir kadın ne yapmalı oncelikle elbetteki hamileliğini bir doktora giderek oğrnemiş olması gerekmektedirKeisn bir sonuc almak icin kan tahlili isteyecektir doktor bu gibi durumlarda idrar testlerinden cok kan tahlilleri yapılır ve kadının durumu gozlenirHmailelik varsa ona gore doktor bir yol izleyecektir ve hamile kalan kişiye izlemesi gereken yolu tarif edecektir

Adet doneminin hemen ardındna hamile kalınması uste gorme olarak da bilinirKadın adet gorebilir fakat bu adet bir kac gun surer normal adet gibi olmayabilir kısa surer bunun adına ustte gorme denir bu gibi durumların kesin belirlenmesi icin mutlaka bir uzmana başvurulması gerekmektedir

Similar threads

Adet bitiminden sonra hamile olduğunu öğrenenler için kısa bilgiler Adet dönemindne sonradan gebe olduğunu öğrenen bir kadın ne yapmalı ilk kez elbetteki hamileliğini bir doktora gitgide artarak öğrnemiş olması gerekmektedirKeisn bir netice elde etmek için kan tahlili isteyecektir hekim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
349
Cinsel İlişkiden Kac Gun Sonra Hamile Kalınır? Her an hamile kalınamaz Ergenlik doneminden menopoz sonuna kadar kadının rahminde her ay bir yumurta (dişi ureme hucresi) olgunlaşarak dollenmeye hazır hale gelir Yani her kadın ayda bir kez ve belli gunlerde hamile kalabilir Bir aylık adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Adet bitiminden 3 gün daha sonra hamile olabilir miyim Merhabalar ben düzenli olarak doğum denetim hapı kullanıyorum ve adetim Tam vaktinde oldu bu ay Adetim bittikten 3 gün sonra ilişkiye girdim ilk başta bi şey yoktu ama sonra biraz kan geldi Acaba hamilelik falan olabilir mi nedeni ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Hamile Kalma Gunleri Hangi Gunlerde Hamile Kalınır? Nasıl Hamile Kalınır? Coğu kadın icin anne olma duygusu biyolojik saatinde devreye girmesiyle bazı donemler onune gecilmez bir arzudurAnnelik kadına verilmiş en buyuk lutufturVe bu lutufa kavuşmak icin yani hamile kalabilmek icin bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Adet Bitiminden Sonra Tekrar Adet Gorulmesi Adet doneminin bitmesine rağmen bir kadının yeniden adet gormesinin nedenlerinin cevaplarını yazımzıda bulabilirsiniz bayanlarBu durumda olan kadın ne yapmalı hemen sizler icin bu sorunun yanıtını paylaşıyoruz Duzensiz Adet Goruyorsanız ve adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt