Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adet dönemini ilaç alarak geciktirmek doğru mu?

Adet dönemini ilaç alarak geciktirmek doğru mu?
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Adet dönemini hap alarak Ramazan'dan sonraya ertelemek doğru olurmu?

Ramazan ayı geldiğinde çoğu kadının merak ettiği konulardan birisi avaba ilaç kullansam adetimi geciktirsem orucumu hiç bozmadan bütünüyle tutsam dürüst olurmu bu sorunun yanıtı bende fazla merak ettim ve derhal araştırdımÇevremde bir fazla birey bunu yapıyor ben doğru olmadığını düşünüyorum açıkçası bakalım bu konuda uzmanların görüşleri nelerAyrıca dinimizde bunu yapmanın sakıncası varmı öğreniyoruz

ALT :wwwlarcomupluploadsadetdoneminiertelemek54547adetdoneminitecil etmek54547ALT

Ramazan ayında adeti geciktirmek için ilaç yararlanma durumunda afiyet açısından mahzur görülebilmektedirEn iyisi oruç tutulmalı adet dönemi başladığında bırakılmalı sonradan özrü sebebiyle tutamadığı günleri kaza ederek yerine getirmelidirİlaç alıp adeti geciktirmekyi düşünmemeliBu şekilde sağlığı riske atacak durumlara olanak verilmemelidir

Biz kadınlar Allahın bahtiyar kullarındanız orucumuzu tutarız sevap alırız özür günlerinde orucumuzu tutmayız yine sevap alırız nedenmi böyle söylüyorum çünkü her iki durumda verilen emirlere itaat etmiş oluyoruzAllahın emirlerine uyan kişi sevap alır hiçbir günaha maruz kalmaz *