Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adet oldum ama lekelenmem var

Adet oldum ama lekelenmem var
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Adet oldum ama lekelenmem var Herkese merhaba Erkek arkadaşımla ilişkiye girdikten sonradan adet oldum Adetim 34 gün sürdü Hatta adetim önceki aylara kadar daha iyiydi Fakat adetim bittikten 1012 gün daha sonra 34 damla kahverengi lekelenmem oldu Ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum Sizce hamilelik riski varmıdır?  

Similar threads

Sürtünmeyle ilişki gördüm 4 gün sonra adet oldum hamilemiyim Merhaba Surtunmeli bi ilişkiye girdikten 4 5 gün sonradan adet gördüm Fakat adetim her zamankinden farklıydı Daha çok karin ağrısı ve birincil ilk olarak zara benzer bir şey gelmişti kanla beraber Acilen ise üzerinden yaklaşık 3 hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Adetim geliyorken ilişkiye girdim gebe kalır mıyım ? Merhaba , 19 Şubat'ta adet oldum adetimde bı dengesizlik oluştu öncesinde sokuledi üç gün falan kahverengi geldi snra düzeldi adetimi oldum ve adetm bittikten sonradan ağrım vardı sağ tarafımda adet biter bitmez hala ağrım devam ediyordu , bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
adetim biter bitmez birlikte oldum Sizce hamilemiyim Ben ilişkiye girdim adetim yeni bitmişti 20 gün sonra tekrar adet olucaktim lakin olmadım 8 gün geçti hamilelik testi yaptım olumsuz çıktı sonrada adet oldum 7 gün baştan başa lakin önceki adet döneminde adet geciktirici kullanmıştım denize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
İlişkiye girdim ella aldım adet oldum gebe olma riskim var mı Merhaba Ben 6 Ağustos’ta istemedim bir ilişkiye girdim ve İlişkiden 16 saat sonradan ella hapı aldım ve ilişkiden 10 gün sonradan da adi adet oldum Ama bu ayki adetim gecikti Hiçbir semptom de Yok Risk olabilir mi Lütfen tezgâhtar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Kanaması olup hamile olanlar ben de Hamile miyim Merhabalar 2 ay önce sürtünmeli ilişki yaşadıktan sonradan adet oldum kanamam 3 gün sürdü ve ve adetim bittikten sonradan beta HCG yaptırdım ve sonuç 120 çıktı Bu ayda adet oldum ve 5 gün sürdü Bugünlerde ise midem bulanmaya başladı Hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt