Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adet oldum hamilemiyim

Adet oldum hamilemiyim
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Adet oldum hamilemiyim Adet oldum hamilemiyim Adet oldum hamile kalırmıyım Adet oldum hamile olabilirmiyim Hamilelik için incelemeler yapan ve regl olduktan sonra bile bu soruları kendine yöneltenlerden misiniz ? O vakit bu konuyla lakalı ( ki evet kabul ediyorum bütün kadınlar evet der çünkü ) sizlere bilgiler saptamak istiyorum Ilk Önce lütfen altında başlıkları bulunan daha evvelden gevşemiş konularımızı inceleyin :wwwbilgilihocamcomgebelik193302ustunegormeolayiniyasayanvarmiacillcvpbekliyorumhtml 1548444218 1548444218 adetoldumhamilemiyim5c4b623c67894adetoldumhamilemiyim5c4b623c67894 adetoldumhamilemiyim5c4b623c67894 üzerine görme nedir nasıl anlaşılır | melekler mekânı Buradaki konulardan da anlaşılıyorki kızlar, bu koşul binde bir olmakta Sizler acaba diye düşündükçe bunların adı arkası kesilmeyecektir Bana kadar adet oldu iseniz ve göğüslerinizde harika hassasiyet ve dokunamama şehvetli var ise, Kandan gebelik testi yaptırmamışsanız Bir şansınız olabilir Ola Ki bu onda bir yada binde bir sizinde başınıza gelmiş olabilir Onun için kandan hamilelik testi ile bir defa daha deneme yaptırmanızı tavsiye ediyorum En azından bu, kafanızdaki düşüncelerden sıyrılmanıza yardımcı olacaktır Bu konuda sorularınız var ise samimi olarak cevaplayacağımı anlatmak isterim Sevgiler  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt