Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adetim biteli 2 gün oldu ilişkiye girdim hamile kalır mıyım ?

Adetim biteli 2 gün oldu ilişkiye girdim hamile kalır mıyım ?
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adetim biteli 2 gün oldu ilişkiye girdim hamile kalır mıyım ? Bugün adet gecikmesinin 2günü esimle bugun iliskiye girdik o esnada kahverengi lekelenmeler geldi hamilemiyimmi yahut adet başlangıcımi?  

Similar threads

Adetim geliyorken ilişkiye girdim gebe kalır mıyım ? Merhaba , 19 Şubat'ta adet oldum adetimde bı dengesizlik oluştu öncesinde sokuledi üç gün falan kahverengi geldi snra düzeldi adetimi oldum ve adetm bittikten sonradan ağrım vardı sağ tarafımda adet biter bitmez hala ağrım devam ediyordu , bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
adetim bittiği gün ilişkiye girdim hamile miyim merhaba adetimin bittigi gun sevgilimle sürtme yoluyla iliskiye girdik sevgilimde boxer bende hiç bişey yoktu bosalma kesinlikle olmadi eger hoşgörü suyu geldiyse sevgilimin boxerindan bana gecerek hamilelik durumu soz konusu olabilir mi bu durum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Hamilemiyim nasıl anlarım merhabalar adet olmadan 2 gün önce eşimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı derhal lavobaya gidip idrarımı yaptım 2 gün sonra ise adet oldum Adetim bittikten sonradan ise kahverengi leke gelmeye başladı Fazla sık idrara çıkıyorum Ve arabaya bindiğim anda midem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkada boşalma ile hamile kalır mıyım ? Hamilemiyim kızlar Erkek arkadaşımla bi hafta önce ilişkiye girdik arkamdan içime bosaldi sildim fakat arkadan öne veya önden arkaya mi sildiğimi hatırlamıyorum Adetim derme çatma zaten 11 Ağustos ve 18 Eylül de adet oldum Yumurtalama zamanımı bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
prezervatifle ilişkiye girdim hamile miyim yok miyim mrb hazıranin 17sinde prezervetifle korunarak iliskiye girdim prezervatif olmasina partnerim geri cekilerek prezervatifin icine bosaldi adetim 24 gun gecikti adetlerim duzensizdir hic bir gebelik belirtim yok lakin ben yinede eczaneden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt