Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adetim biteli 2 gün oldu ilişkiye girdim hamile kalır mıyım ?
Adetim biteli 2 gün oldu ilişkiye girdim hamile kalır mıyım ? Bugün adet gecikmesinin 2günü esimle bugun iliskiye girdik o esnada kahverengi lekelenmeler geldi hamilemiyimmi yahut adet başlangıcımi?
Adetim geliyorken ilişkiye girdim gebe kalır mıyım ? Merhaba , 19 Şubat'ta adet oldum adetimde bı dengesizlik oluştu öncesinde sokuledi üç gün falan kahverengi geldi snra düzeldi adetimi oldum ve adetm bittikten sonradan ağrım vardı sağ tarafımda adet biter bitmez hala ağrım devam ediyordu , bu...
adetim bittiği gün ilişkiye girdim hamile miyim merhaba adetimin bittigi gun sevgilimle sürtme yoluyla iliskiye girdik sevgilimde boxer bende hiç bişey yoktu bosalma kesinlikle olmadi eger hoşgörü suyu geldiyse sevgilimin boxerindan bana gecerek hamilelik durumu soz konusu olabilir mi bu durum...
Hamilemiyim nasıl anlarım merhabalar adet olmadan 2 gün önce eşimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı derhal lavobaya gidip idrarımı yaptım 2 gün sonra ise adet oldum Adetim bittikten sonradan ise kahverengi leke gelmeye başladı Fazla sık idrara çıkıyorum Ve arabaya bindiğim anda midem...
Arkada boşalma ile hamile kalır mıyım ? Hamilemiyim kızlar Erkek arkadaşımla bi hafta önce ilişkiye girdik arkamdan içime bosaldi sildim fakat arkadan öne veya önden arkaya mi sildiğimi hatırlamıyorum Adetim derme çatma zaten 11 Ağustos ve 18 Eylül de adet oldum Yumurtalama zamanımı bilmiyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.