Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adetim gecikti test yaptım hamile miyim??

Adetim gecikti test yaptım hamile miyim??
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adetim gecikti test yaptım hamile miyim?? merhaba beyza bayan ben 24 eylül de adet oldum en son dün evde test yaptım tek çizgi çıktı bugün kan verdim o da olumsuz çıktı adet sancım da çok fazla var ama birincil defa böyle bi gecikmem oldu onun için fazla sıkıntılıyım ne olur yardımcı olun birde ben normalde her ay ayın 1 inde adet oluyordum temmuz ayında ayın 1 i ağustos ayında erken oldum 25 i daha sonra eylül 24 ü şu anda ise hala olmadım  

Similar threads

adetim gecikti hamile miyim ben 1 aylık evliyim ve hiç korunmadım adetim 5 gün geciktimidem bulanıyo basım dönüyo v benzeri karnımın içinde bişeyler oluyo belirtileri var nerdeyse fakat testler defalarca negatif daha kan testi yaptımadım fakat böyle bişe yasyıpta hamile oldugunu ögrenenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Adetim 8 gün gecikti gebe olabilir miyim ? Adetim 8 gün gecikti acaba hamile olabilir miyim nelere bakmam gerekiyor arkadaşlarım O Kadar belirti değil ta fazla uykum geliyor bu hamilelik belirtisi olabilir mi takviye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Hamile miyim ?? adetim gecikti ama sancım var Selamlama, Adete 6 gün kala eşimle korunmasız ilişkiye girdik,adetim 2 gün gecikti defalarca 12gün erken olurdu, bikaçgün kala ağrı ve göğüslerde hassasiyet olurdu ama şuan hiçbiri değil sadece kasıklarda adet ağrısından bambaşka bi sızı var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Hcg 2,00 çıktı adetim 11 gün gecikti Merhaba ben 9 ocakta adet oldum 14 ünde adetim bitti 22 ocakta erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile bişeyler yaşadık ben haz suyundan şüphelendim Normalde adetim baştan savma yani 27 gün ila 33 gün aralarında olurum başlıca Bugün 20 Şubat şimdiden adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Adetim 4 gün gecikti kasıklarımda sızı var Gebe miyim ? Nişanlımla 29 temmuz'da bütün ovulasyon günümde ilişkiye girdik fakat geri çekilme yöntemi ile korunduk sık sık temizlendi yinede korkuma 12saat sonra elle ertesi gün hapı içtim Şuan adet haftam ve 4gun gecikti Kasigimda ara sıra ağrılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt