Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim

Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim Ya benim adetime 2 gün var adet olacak mis im gibi hissediyorum 15 gündür Goguslerim ağrıyor sertleştiler midem kaziniyor sürekli aç hissediyorum Kasiklarim da batma lar oluyor dün sıradan idrar testi yaptım negatif sizce gebe olma ihtimali m varmıadetime2gunvaracabahamilemiyim5c4b4c58d443b 200 17 Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim Adetime 2 gün var acaba hamilemiyim  

Similar threads

Adetime 14 gün var Hamilemiyim ? adetime 14 gün var fakat kasıklarım sızlıyor ğögüslerim acıyo dokunamıyorum belim ve bacaklarımda ağrıyor size hamilemiyim ?deneme yapsam çıkmaz dimi daha çok erken test içinadetime14gunvarhamilemiyim5c4b616301c38alt :( Frown :(  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Adetime 9 gün var hamilemiyim Merhaba 23 ocakta adet oldum ve eşimle korumasız ilişkiye girdik bir fazla defa Ve adetime 9 var miğdem bulanıyor sol kasığı ara ara sancılanıyor ve bel ağrısı fazla artı acaba hamileyim asistan olurmunuz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Adetime 5 gün var tes yaptım olumsuz dedi Hamilemiyim Selam kizlar Lutfen yardimci olun Adetime 5 gun var deneme yapdim neqativ cikdi Gebe olma sansim ne dek?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Hamilemiyim lütfen yardım kafam karmakarışık adetimden bir hafta önce bi lekelenme oldu 1 gün sonra geçti belimde ve kasıklarımda fazla sızı vardı hala devam ediyo adetime 6 gün vardı kan testi yaptırdım 1,61 çıktı negatiftihamilemiyimlutfenyardim5c4b6007a59a6alt :( Frown :(( şu anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Adetime 11gun varken iliskiye girdim hamilemiyim Merhaba bayanlar araniza yeni katildim 24 bir bayanim ocak 2de sevgilimle korunmali iliskide bulundum 11 ocakta adet oldum 5gun adi kirmizi pihtili yogundu fakat agrisizdi dun 2 adet idrar testi yaptim olumsuz cikti gebe olsam cikarmiydi icim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt