Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal Adım Ne Demektir
Bayağı Adım Kelimesinin Anlamı
Bayağı adım; Adımda intibak, beraberlik gerektirmeyen ve grup olarak yapılan bir tür yürüyüş türüdür
Komutan emrini verdi: Olağan adım ileri marş*
Adi Ne Demektir
Adi Kelimesinin Anlamı
Adi kelimesinin iki anlamı vardır:
Birincisi Argoda kullanılan anlamıyla kalitesiz insan demektir
İkinci anlamıysa bunun eşyalara uyarlanmış halidir Yani kalitesiz, ucuz eşyalara adi denir
Bu kalemi nerden aldın ne kadar adiymiş
Adi Kesir Anlamı Nedir
Adi Kesir Ne Demektir
Adi Kesir; Matematikte kullanılan bir terimdir matematik Bayağı kesir
Bayağı Kesir; Payı paydasından buyuk olan kesirlerdir; Oyle ki kesrin değeri 1 ve 1 aralığındadır orneğin 35 bayağı kesirdir aynı şekilde 23 de bayağı kesirdir Fakat...
Adi Ne Demektir
Bayağı Kelimesinin Anlamı
Sıradan kelimesinin iki anlamı vardır:
Birincisi Argoda kullanılan anlamıyla kalitesiz insan demektir
İkinci anlamıysa bunun eşyalara uyarlanmış halidir Yani kalitesiz, ucuz eşyalara normal denir
Bu kalemi nerden aldın ne değin adiymiş*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.