Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adi Adım Nedir

Adi Adım Nedir
0
124

Similar threads

Normal Adım Ne Demektir Bayağı Adım Kelimesinin Anlamı Bayağı adım; Adımda intibak, beraberlik gerektirmeyen ve grup olarak yapılan bir tür yürüyüş türüdür Komutan emrini verdi: Olağan adım ileri marş*
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Adi Ne Demektir Adi Kelimesinin Anlamı Adi kelimesinin iki anlamı vardır: Birincisi Argoda kullanılan anlamıyla kalitesiz insan demektir İkinci anlamıysa bunun eşyalara uyarlanmış halidir Yani kalitesiz, ucuz eşyalara adi denir Bu kalemi nerden aldın ne kadar adiymiş
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Adi Kesir Anlamı Nedir Adi Kesir Ne Demektir Adi Kesir; Matematikte kullanılan bir terimdir matematik Bayağı kesir Bayağı Kesir; Payı paydasından buyuk olan kesirlerdir; Oyle ki kesrin değeri 1 ve 1 aralığındadır orneğin 35 bayağı kesirdir aynı şekilde 23 de bayağı kesirdir Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Adileşme Ne Demek Adileşme Kelimesinin Anlamı Adileşme; Adi bir duruma girmek, bayağılaşmak demektir Bence boyle konuştukca adileşiyorsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Adi Ne Demektir Bayağı Kelimesinin Anlamı Sıradan kelimesinin iki anlamı vardır: Birincisi Argoda kullanılan anlamıyla kalitesiz insan demektir İkinci anlamıysa bunun eşyalara uyarlanmış halidir Yani kalitesiz, ucuz eşyalara normal denir Bu kalemi nerden aldın ne değin adiymiş*
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt