Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adı Cıkmak Deyiminin Anlamı

0
296

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adı Cıkmak Deyimi ne demek
Adı Cıkmak anlamı
Adı Cıkmak deyimi

Kotu bir şohret kazanmak

Ornek:
Bir kere adı cıkmış, ne yapsa fayda etmiyor, kimse dinlemiyor onu

Similar threads

Adı cıkmak anlamı, Adı cıkmak nedir, Adı cıkmak deyimi Adı cıkmak: Kotu bir şohret kazanmak Bir kere adı cıkmış, ne yapsa fayda etmiyor, kimse dinlemiyor onu
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Altından Capanoğlu Cıkmak deyimi ve anlamı Altından Capanoğlu Cıkmak deyiminin acıklaması Altından Capanoğlu Cıkmak ne demek Altından capanoğlu cıkmak; Girişilen bir işte başa dert olacak bir durumla, umulmayan bir tehlike ile karşılaşmak anlamına gelir Ornek verecek olursak; Bana bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Arka Cıkmak ne demek Arka Cıkmak deyimi acıklaması Arka Cıkmak anlamı Arka Cıkmak deyiminin acıklaması, anlamı: Birilerine karşı, birini korumak; savunmak, kayırmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Arka Kapıdan Cıkmak Deyimi Arka Kapıdan Cıkmak Deyiminin Sozluk Anlamı Arka Kapıdan Cıkmak Deyiminin Anlamı Nedir Arka Kapıdan Cıkmak Deyiminin Anlamı Ozellikle bir eğitim kurumundan, bir iş yerinden hicbir varlık gosteremeden, bir şey oğrenemeden ayrılmak Ovunup durma, bilgine bakılırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Aklı Zıvanadan Cıkmak Deyiminin Anlamı Deyim Aklı Zıvanadan Cıkmak Aklı Zıvanadan Cıkmak Deyimi Aklı Zıvanadan Cıkmak Deyiminin Anlamı 1 Cok sinirlenip ofkelenmek, taşkınca hareketlerde bulunmak 2 Delirmek, aklını oynatmakBiraz daha konuşup da beni zıvanadan cıkarmayın!
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt