Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adi Nedir

Adi Nedir
0
121

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Adi Ne Demektir

Bayağı Kelimesinin Anlamı

Sıradan kelimesinin iki anlamı vardır:

Birincisi Argoda kullanılan anlamıyla kalitesiz insan demektir

İkinci anlamıysa bunun eşyalara uyarlanmış halidir Yani kalitesiz, ucuz eşyalara normal denir

Bu kalemi nerden aldın ne değin adiymiş*

Similar threads

Adi Ne Demektir Adi Kelimesinin Anlamı Adi kelimesinin iki anlamı vardır: Birincisi Argoda kullanılan anlamıyla kalitesiz insan demektir İkinci anlamıysa bunun eşyalara uyarlanmış halidir Yani kalitesiz, ucuz eşyalara adi denir Bu kalemi nerden aldın ne kadar adiymiş
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Sıradan Suçlu Anlamı Nedir Olağan Suçlu Ne Aramak Adi Suçlu : Basit suçları işleyen kimselere denir Bayağı: Önemsiz, kötü, bayağı, hiçbir özelliği olmayan *
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Normal Adım Ne Demektir Bayağı Adım Kelimesinin Anlamı Bayağı adım; Adımda intibak, beraberlik gerektirmeyen ve grup olarak yapılan bir tür yürüyüş türüdür Komutan emrini verdi: Olağan adım ileri marş*
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Normal Kesir Anlamı Nedir Normal Kesir Ne Demektir Alışılagelmiş Kesir; Matematikte kullanılan bir terimdir matematik Sıradan kesir Bayağı Kesir; Payı paydasından büyük olan kesirlerdir; Öyle ki kesrin değeri 1 ve 1 aralığındadır örneğin 35 banal kesirdir aynı şekilde 23 de sıradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Adi Adım Ne Demektir Adi Adım Kelimesinin Anlamı Adi adım; Adımda uygunluk, beraberlik gerektirmeyen ve grup olarak yapılan bir tur yuruyuş turudur Komutan emrini verdi: Adi adım ileri marş
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt