Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adi Nedir

Adi Nedir
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adi Ne Demektir

Adi Kelimesinin Anlamı

Adi kelimesinin iki anlamı vardır:

Birincisi Argoda kullanılan anlamıyla kalitesiz insan demektir

İkinci anlamıysa bunun eşyalara uyarlanmış halidir Yani kalitesiz, ucuz eşyalara adi denir

Bu kalemi nerden aldın ne kadar adiymiş

Similar threads

Adi Ne Demektir Bayağı Kelimesinin Anlamı Sıradan kelimesinin iki anlamı vardır: Birincisi Argoda kullanılan anlamıyla kalitesiz insan demektir İkinci anlamıysa bunun eşyalara uyarlanmış halidir Yani kalitesiz, ucuz eşyalara normal denir Bu kalemi nerden aldın ne değin adiymiş*
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Adi Adım Ne Demektir Adi Adım Kelimesinin Anlamı Adi adım; Adımda uygunluk, beraberlik gerektirmeyen ve grup olarak yapılan bir tur yuruyuş turudur Komutan emrini verdi: Adi adım ileri marş
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Adi Kesir Anlamı Nedir Adi Kesir Ne Demektir Adi Kesir; Matematikte kullanılan bir terimdir matematik Bayağı kesir Bayağı Kesir; Payı paydasından buyuk olan kesirlerdir; Oyle ki kesrin değeri 1 ve 1 aralığındadır orneğin 35 bayağı kesirdir aynı şekilde 23 de bayağı kesirdir Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Adi Suclu Anlamı Nedir Adi Suclu Ne Demek Adi Suclu : Basit sucları işleyen kimselere denir Adi: Değersiz, kotu, sıradan, hicbir ozelliği olmayan
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Sıradan Suçlu Anlamı Nedir Olağan Suçlu Ne Aramak Adi Suçlu : Basit suçları işleyen kimselere denir Bayağı: Önemsiz, kötü, bayağı, hiçbir özelliği olmayan *
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt