Adı son zamanlarda Oktay Kaynarca ile anılan Çağla Kubat, sonunda ayaklanma etti 1545236 1545236 adisonzamanlardaoktaykaynarcaileanilancaglakubatsonundaisyanetti5c4dd73a092d3adisonzamanlardaoktaykaynarcaileanilancaglakubatsonundaisyanetti5c4dd73a092d3 http:img396imageshackusimg396461859221163wj1 1545236 1545236 adisonzamanlardaoktaykaynarcaileanilancaglakubatsonundaisyanetti5c4dd73b6c679adisonzamanlardaoktaykaynarcaileanilancaglakubatsonundaisyanetti5c4dd73b6c679 http:img396imageshackusimg3963964oktaykaynarcawl0 Adı son zamanlarda Oktay Kaynarca ile anılan Çağla Kubat, sonunda isyan etti: Şu lahza kendisiyle görüşmüyoruz Hiçbir ilişkimiz değil ve olmayacak Buna rağmen evleneceğimiz yazılıyor, tamamen asılsız Adı son zamanlarda Oktay Kaynarca ile anılan, hatta Kaynarca ile Özgü Namal'ın ilişkisini bitirdiği bile ileri sürülen Çağla Kubat, sonunda isyan etti Kelebek'te meydana çıkan röportajında, Kubat söylentilerin adamakıllı yalan yanlış olduğunu açıkladı: Oktay'la 'Kuzey Rüzgarı' dizisinin setinde tanıştık Öncesinde hiçbir tanışıklığımız yoktu Şu an ise zaten kendisiyle görüşmüyoruz Hiçbir ilişkimiz değil ve olmayacak Buna rağmen evleneceğimiz yazılıyor, tamamen yalan yanlış Dünya Sörf Şampiyonası’nın son ayağı Çeşme’de yapıldı, siz de yedinci oldunuz Ancak geçen sene dördüncü sırada tamamlamıştınız yarışı Bu yıl niçin böyle oldu? Yedinci olduğum için fazla üzüldüm Bu netice tabii ancak beni de memnuniyet etmedi Aslında dünya sıralamasında yedinci elde etmek çok güzel bir şey Hele yurtdışında yarışıyor olsaydım bu fazla daha hoş bir sonuç olurdu Fakat burası benim yerimdi, kesintisiz çalıştığım yerdi Dolayısıyla kendime fazla güveniyordum ve iyi bir netice almayı bekliyordum Birincil beşte olmayı hedefliyordum Fakat bu yıl katılanlar daha zorluydu Bütün bir kış Hawaii’de çalışmış, antrenman yapmış sörfçülerle yarıştım Ben kışın antrenman yapamıyorum ama Sadece bahar geldi mi Çeşme’ye gelerek çalışmalara başlıyorum Bu süre de tatmin edici olmuyor natürel Neden Hawaii’ye gidip çalışamıyorsunuz? Bu sporla ilgilenenler, ülkelerinden maaş alıyor Onların meslekleri sörfçülük Hepsinin ülkelerinde böyle bir meslek var Ulusal takımda oldukları vakit aylık bir bütçeleri var Bu, sponsorlarının dışarıda aldıkları para Benim ülkemde böyle bir şey değil ama Boyner Sports bu yıl bana sponsor oldu Ama malzemelerime, yarışlarıma, konaklamama ve Çeşme’deki antrenmanlarıma oldular Ve benim hayatımda gördüğüm en ilgili sponsordu Keşke daha iyi bir sonuç alabilseydim neticede benim günlük hayatımı sürdürebilmem için paraya ihtiyacım var Bugüne kadar kazanıp biriktirdiklerimi tüketerek bu sporu yapamam oysa Mutlaka önümü görmek zorundayım Dolayısıyla da Hawaii’ye gidip antrenman falan yapamıyorum Bunun için ne bütçem var ne de zamanım Bu konuyla ilgili bir karar aldım; Dünya Sörf Şampiyonası’nın tüm ayaklarını, eğer yurtdışında antrenman yapabilirsem peşine düşüp takip edeceğim Yoksa, oralara gidip de boşuna kendimi yormak istemiyorum Yani bir daha Dünya Sörf Şampiyonası’na katılmayacak mısınız? Kararım katılmamak yok de, Hawaii’ye gidip çalışmayı denemek Fakat yapamadığımı, somut olarak benden gideceğini hissedersem ve hayatımı idame ettirecek başka bir program içerisinde olamazsam, yarışamayacağım Çünkü bu sporda yarıştırmak çok pahalı Bir board 10001500 euro arası değişiyor ve bunlardan beş tane bulundurmam lüzum Beş tane de yelken Yarış sırasında bu malzemelerin taşınması, orada kiraladığınız arabalar falan, bütçeyi yükseltiyor Bir yarışa bulunma için gidip Hawaii’de yaşamanız gerek Orası da çok fiyatı yüksek bir yer Dolayısıyla ben tek başıma gidemiyorum Halk bütün bir kış orada antrenman yapıp hazırlanırken, ben Türkiye’de çalışmak zorundayım ama geçimimi sağlayayım Dolayısıyla benim yedincilik almam, bu açıdan bakarsanız fena bir netice yok Kollarınız feci kaslanmış Madonna’nın kolları gibi Ben atletik vücutlu insanları beğenmişimdir Onun için de beni rahatsız etmiyor bu gösterme Ben kaslarımı seviyorum Damarlarım uzun süredir yarıştığım için çıkıyor, yarışlardan daha sonra onlar da yok oluyor Siz neden bu sene Olimpiyatlar’a katılmadınız? id Olimpiyatlar’da yapılan sörf ile benim yaptığım sörf bambaşka Bn tam anlamıyla rüzgar sörfü yapıyorum ve şu sıralar Çin’de rüzgar esmiyor Bu sporu orada yapmamız muhtemel değil Orada yapılan yelkene benzer bir sörf ve bizi de Ertuğrul İçingir temsilcilik ediyor Peki, sanırım önümüzdeki döneme ait yeni projeleriniz var Birazcık onlardan laf eder misiniz? Çeşme’de bir sörf okulu açmayı planlıyorum Zaten şu an küçük çocukları yetiştirmeye çalışıyorum, işte bunu mektep çatısı altında gerçekleştirmek istiyorum İstanbul’daki okullarla anlaşıp, çocukları sörf kampına getirmeyi planlıyorum Çünkü benim okulum birazcık kamp gibi olacak giderken bir firmanın filmini çekeceğim O anlaşma sağlanabilirse, Hawaii’ye de gidebilirim giderken yıllardır yapmak istediğim spor programını yapmak istiyorum Bunun çalışmaları devam ediyor Siz en son Kuzey Rüzgarıdizisinde oynadınız Yeni bir dizi projesi yok mu? Bu sene Hawaii’ye gitmeyi planladığım için dizi film yapmam çok şiddet Kaldı ama iyi bir proje gelmediği sürece asla evetdemem bundan böyle Zaten ben bu işi para , kazanıp sörfe oturtmak için yapıyorum Oktay Kaynarca ile Kuzey Rüzgarının çekimlerinde mi tanıştınız? Evet Kendisiyle ilk kez bu dizi bir uçtan bir uca tanıştık Daha öncesinde hiçbir tanışıklığımız falan yoktu Karşılaştığımızda selamlaşırdık lakin fazla yakın değildik Ben aramızda bir şey olmadığını söyledim, Oktay da benzer şeyi telaffuz etti Fakat ahali inatla evleneceğimizi falan yazıyor Ne evlenmesi? bir defa bu dedikoduların çıktığı dönemde ben yurtdışındaydım Sahiden Oktay’la bir araya gelmemiştik bile İşlerin bu noktaya gelmesi beni şaşırttı Bu olay nereden, nasıl çıktı hiçbir fikrim yok Ben kendisiyle hiç yalnız görüşmedim, daima bir kalabalık içinde görüştük Itır Esen, Itır Esen’in kızı, Selçuk Yöntem; böyle bir ekiple olmuştur bizim görüşmelerimiz Ve bu görüşmeler esnasında şehvetli bir şey de yaşanmadı Şayet Oktay Bey sizden hoşlanmıştır, olamaz mı? Onun da böyle bir şey hissettiğini sanmıyorum Çünkü o dönem Oktay’ın Özgü Namal’la bir ilişkisi vardı Bu ilişki bitince bana yüklenildi Onların ilişkileri bittikten sonra Oktay’ı hiç görmedim bile ancak Yani bir şey yaşanmış olması muhtemel yok Yarışlardan sonradan evleneceğimiz yazıldı! Ayrıntılarıyla asılsız Bir şey yaşıyor olup da bunu inkar etmek çok büyük yalan söyleme değil mi? Biz bugüne değin bu yalanlarla böylece fazla karşılaştık fakat Hiçbir şey değil aramızdadeyip de iki gün daha sonra el ele karşımıza çıkan fazla oldu O yüzden sizin söylediklerinize inanmakta zorlanıyoruz Dürüst, sizler de haklısınız Ben böyle bir yalanın içinde almak istemem açık konuşmak gerekirse Eğer Oktay ile ilişkim olsa, inanın bunun bir mesajını verirdim En azından Evet görüşüyoruz, bir arkadaşlığımız varderim Oktay’la bir grup içinde görüştüm, tümü bu Şu lahza ise kendisiyle görüşmüyoruz, hiçbir ilişkimiz değil ve olmayacak da Büyük konuşmamak lüzum acilen böyle bir şey yok, gözükmüyor da O yüzden böyle haberler çıktığında inanın fazla üzülüyorum derhal bir ilişkim değil Olmayan biriyle adımın çıkması beni üzüyor Evleniyorlardediler, ailem bile şaşırdı Hiç tanımadığımız birisiyle mi evleniyorsun?diye bana sordular Bu fazla can sıkıcı bir şey Eğer bir şey olacak olsa, defalarca Olmadı, olamazder miyim Allah aşkına? Korkuyorum vallahi, daha sonra bir şey olacak falan! giderken Oktay Bey, Özgü Bayan’la barışmış galiba Görüşüyorlarmış Fazla hoş Kurtuldunuz dedikodulardan Benzer şeyi ben de düşünüyorum Onlar barışsa da ben de bu dedikodulardan kurtulsam Eğer doğruysa, barıştıklarına gerçekte fazla sevindim Çünkü çok yakışıyorlar birbirlerine Aynı işi yapıyorlar, müşteri olarak çok uyuyorlar, bu değin yıldır süren bir ilişkileri var Kendimce onlara izaç yakışır sonuç olarak artık bu konunun içinde olmaktan çok rahatsızlık duyuyorum KÖPEKBALIĞINI GÖRDÜM Kanarya Adaları’ndaki yarışlarda köpek balığına çarptığınız doğru mu? Hayır, öyle bir şey yok Ben köpekbalığından fazla korkarım Ve hep onu birincil göreceğim anı düşünürdüm Kanarya Adaları’ndaki yarışlarda başlangıç olmak için suyun içinde bekliyordum Ama o anda aklıma köpekbalığı falan hiç gelmedi Neyse birkaç dakika sonradan start verilecekti, ben de oturur vaziyetteyken kalkıp tahtanın üzerine çıktım O sırada gözüme suyun içinde bir yüzgeç çarptı Bir baktım köpekbalığı çok büyük değildi fakat suyun içinde onu görmek beni çok korkuttu bir anda yürek atışlarım hızlandı Hemencecik oradan uzaklaşmaya çalıştım Ben hareket edince o da hareket etmeye başladı Ödüm koptu Karaya yöneldim Yarış falan umurumda değildi Bütün karaya içten bu vesileyle, start bayrağı kalktı Ve geri dönüp, yarıştım Neyse yarıştan çıktıktan daha sonra herkesle bunu paylaştım Büyük köpekbalıkları sürekli dolaşıyormuş En güzeli Alaçatı Burada risk yok YENİ BİRİ VAR Alaçatı’da yeni erkek arkadaşınızla görüntülendiniz Kimdir beyefendi, o da sizin gibi sörfçü mü? Türk yok ve sörfçü Hemen Şimdi tanımaya çalışıyorum Flört ediyoruz Güzel bir arkadaşlığımız var, ama az önce besbelli bir ilişki yok Bunun için vakit gerek habertürk