Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adı Tadında Saklı

Adı Tadında Saklı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
1 Kilo Kabak
2 Baş Beyaz Soğan
500 Gram Koyu Yoğurt
Yarım Kase Mayonez
23 Diş Sarımsak
Zeytinyağı
Pul Biber
Tuz
Maydanoz






Yapılışı

Kabaklar kabukları soyulduktan sonra rendenin kalın tarafı ile rendelenirYine rendenin kalın tarafı ile rendelenen soğan,tavaya konulan zeytinyağında kavrulur(Ama kısık ateşte)Üzerine kabaklar eklenir ve birlikte kavrulmaya bırakılırDiğer tarafta koyu yoğurt,mayonez ve dövülmüş sarımsaklar ile kıvamlı bir sos hazırlanırKabaklara tuz eklendikten sonra ocaktan alınır ve bu sos ile karıştırılırServis tabağına alındıktan sonra dolapta soğumaya bırakılırServis yapılmadan önce üzerine zeytinyağı gezdirilir,pul biber serpilir ve maydanozla süslendikten sonra servise hazırdır





 
858,478Konular
981,315Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt