Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adıl Nedir

Adıl Nedir
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adıl Ne Demektir

Adıl Kelimesinin Anlamı

Adıl dilbilgisine ait bir terimdir ve zamir demektir Zamir de ismin yerini tutan kelimelere denir Orneğin; ben, sen, kendi gibi kelimeler zamir yani adıldır

Similar threads

Adıl Ne Demektir Zamir Kelimesinin Anlamı Zamir dilbilgisine ait bir terimdir ve zamir demektir Zamir de ismin yerini tutan kelimelere denir Örneğin; ben, sen, kendi gibi kelimeler zamir yani adıldır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
adıl nedir ,zamir çeşitleri,adıl ne demek, zamir örnekleri,zamirin tanımı Zamir (Adıl) Isim olmadıkları halde ad gibi kullanılan bu sözcüklere adıl denir Cümle içinde zamirin karşıladığı ad veya laf öbeği bilinmiyorsa, tümce belirsiz bir kasıt taşır adıl çeşitleri nelerdir? 1 Şahıs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Adıl nedir Zamir Örnekleri Isim olmadıkları halde isim gibi kullanılan bu sözcüklere adıl denir Cümle içinde zamirin karşıladığı isim ya da söz öbeği bilinmiyorsa, tümce süresiz bir amaç taşır zamir çeşitleri nelerdir? 1: Kişi zamirleri 2: Dönüşlülük zamiri 3: Işaret zamirleri 4: Belgisiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
zamanlar Anadolu'da adlı (kişisel bir zamir) melekler mekani bireysel adıl Bireysel zamirlerinin çekimleri Onlar(nekim) N ben Sen O O O Biz siz (Kimne) Beni, Bana, Ona, Bize size onlara Onların bizim ona, onun(Bana Onu, Onu, onu, Bizi, sizi G(sat)) D senin Benim (Arkadakikonu adıl)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Türkçe Zamanlar Anadolu'da Adlı Türkçe zamanlar Anadolu'da adlı almancada zamanlar Anadolu'da adlı şahıs zamirleri (kişi zamirleri) Bireysel zamirlerinin çekimleri Onlar(nekim) N ben Sen O O O Biz siz (Kimne Beni, Beni, Onu, Bizi, sizi, onları D(kim) Beni Seni Onu Bizi sizi onları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt