Adim Adim Analık Tecrüberlirimi Sizlerle Paylasayim Diyenler Buraya
im anne olduktan daha sonra artik bütün tecrüberlerimi yasadiklarimi sizlerle paylasmak isitiyorum tipki hamislik topigim gibi 10 Haziranda hic beklemeden (yani beklenen tarihden bir ay erken) oglum geldi Muhammedim 3050 gramm ve 52cm dogdu Cok sükür sagligi yerinde, suan 5kg´yu buldu Masallah istahi yerindeadimadimanneliktecruberlirimisizlerlepaylasayimdiyenlerburayad5c4b6818b24a1gifalt :hihi: Mosking :hihi: 8425 8425 adimadimanneliktecruberlirimisizlerlepaylasayimdiyenlerburayad5c4b6818b857cadimadimanneliktecruberlirimisizlerlepaylasayimdiyenlerburayad5c4b6818b857c 664 1000 annelikjpg8425 Adim Adim Annelik Tecrüberlirimi Sizlerle Paylasayim Diyenler Buraya
annelikjpg8425 Adim Adim Annelik Tecrüberlirimi Sizlerle Paylasayim Diyenler Buraya
Birincil haftalar emzirme sorunumuz vardi, yani süt kanallimin teki tikandi sonrada ateslendim ve hastanelik oldum Antibiotik tedaviden daha sonra cok sükür iyilestik ve eve geldik baştanadimadimanneliktecruberlirimisizlerlepaylasayimdiyenlerburayad5c4b68193cba1alt
Big Grin
simdi iyiyiz fakat muhammedim kucaktan inmek istemiyor yani suan icin is güc yapamiyorum ögle oglusum kucakta eee meleklerim sizler nasilsiniz sizin birincil tecrübeniz nasil nasildi?