Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adım Adım Aybar Kar Fırtınasına Doğru: İstanbul İçin Vortex Uyarısı

Adım Adım Aybar Kar Fırtınasına Doğru: İstanbul İçin Vortex Uyarısı
0
80

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-8b4f3d8505f98ef67aba656be6b0ed0e821acdc0.jpg

Meteoroloji iddialarında bulunan hava forum sitesi, İstanbul’da beklenen kar yağışına ait yeni varsayımlar yaptı.

'Aybar Kar Fırtınası' adını verdikleri sistemle ilgili yeni paylaşımda, 'Aybar İstanbul ve etrafına yaklaştı. 5500 metre sıcaklıklarında Avrupa'da Marmara dikkat çekiyor. Tam eksi 42 derece var. Perşembe ve Cuma ağır kar yağışları var. İstanbul Havalimanı birinci beyazlayan yerlerden olur. Okullar Perşembe ve Cuma günü tatil edilmeli. Cumartesi Vortex oluşabilir' denildi.

"Zaman vakit şimşek ve gök gürültüsü hadiseleri de olacak"

Vortex nedir?

Atmosfer içindeki dairesel yahut kendi ekseni etrafında dönen hava akımına 'vorteks' deniyor. Vorteks kar yağışı, etkilediği noktalarda kısa müddette ağır yağışlar ve kuvvetli fırtınalar oluşturmasıyla biliniyor.

Similar threads

Meteoroloji varsayımlarında bulunan Hava Forum sitesi İstanbul’u vuracak kar fırtınasının gününü açıkladı. İstanbul’da Perşembe günü kuvvetli kar yağışı başlayacağını duyuran site karın Pazartesi’ye kadar tesirli olacağını belirtti. Meteoroloji iddialarında bulunan Hava forum sitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Meteoroloji forum sitesi İstanbul’u vuracak kar fırtınasının günü açıkladı. 1987 yılından sonra en tezli karın olacağı belirtilirken kaç gün süreceği aşikâr oldu. Meteoroloji varsayımlarında bulunan Hava forum sitesi İstanbul’u vuracak kar fırtınasını duyurdu. İstanbul’da Perşembe günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
İstanbul, kar fırtınasının tesirini üstünden atmaya başladı. Vatandaşların tüm hafta sonunu meskende geçirmesine yol açan Aybar kar fırtınası, tesirini yitirmeye başladı. İstanbullular gündelik yaşantılarına geri dönerken, Meteoroloji bir yeni ihtarda daha bulundu. Pekala İstanbul'a kar geri mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
İstanbul'da Aybar kar fırtınası için geçtiğimiz hafta ihtarlar yapılmış, tedbirler alınmış ve okullar pazartesi gününe kadar tatil edilmişti. Tesirli olan kar yağışları hayatı durma noktasına getirmişti. Bugün, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya 18 Mart Cuma günü (yarın) için yine bir kar yağışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İstanbul'da geride bıraktığımız 7-13 Mart haftasında Aybar kar fırtınası uyarısı yapılmış, bilhassa 12 Mart Cumartesi akşamı yağışın artacağına dair ihtarlar yapılmıştı. Beklenildiği üzere İstanbul kar yağışlarına teslim oldu. Pazar günü tesirini yitiren kar yağışlarının akabinde İstanbul halkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt