Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adım Adım Blog Açmak

Adım Adım Blog Açmak
0
94

dreamseo

FD Üye
Etkileşim
6
F-D Coin
70
Adım Adım Blog Açmak

Blog yazarlığı ile internet üzerinden para kazanılabileceği çoğu zaman duymuşsunuzdur, peki, herkes blog açabilir mi? internet üzerinden nasıl blog açalır? Gibi sorular ile de karşılaşıp vazgeçilmiştir çoğu zaman Ancak şimdiki yazımız ile sizlere adım adım blog açmak nasıl yapılır, nasıl, geliştirilir anlatacağız;

1adım;
Öncelikli ve ilk iş olarak bloğunuzda yayınlayacağınız ve yazacağınız genel konu ve ana fikri seçmeniz gerekir ki bu oldukça önemlidir bir detaydır, sonrasında ise genel yazılarınızda aynı temayı kullanmanız gerekeceği için dikkatli seçim yapmalısınız,

2adım;
En önemli detaylardan birisi olan altyapı sağlayıcısının seçimi blog açmada ilk sıralarda yer alır, bu konudaki tercihlerinizi dünya üzerinde tercih edilen WordPress’ten yana kullanmanızı da tavsiye ederiz Çünkü sınırsız düzenleme olanağı ile birlikte, işinize yarayacak fazlaca eklentiye ve birbirinden farklı tema özelliklerine sahip WordPress bu konuda tartışılmaz derecede önde

3adım;
Adım adım blog açmak işleminde geldik 3 Kısma, alt yapı yayıncımızı seçtikten sonra sıra geldi domain yani alan adı almaya daha da basiti bloğumuza isim bulmaya Öncelikle uzantısını mutlaka com olarak seçmelisiniz ayrıca hem kısa hem de markalaşabilir bir isim tercih ederseniz ilerideki büyümeleriniz de sorun yaşamazsınız

4adım;
Bu adımda ise sizlere teknik destek ve konu alanınıza göre belirleyeceğiniz hosting seçimi önerileri vardır Satın aldığınız paketlerin hizmet ve desteklerine, süre ve ücretlerine dikkat ederken bir yandan süre uzatma ücretlerine dikkat etmelisiniz

5adım;
Geldik adım adım blog açmak konusunun son kısmına bu kısımda sitenizin yani bloğunuzun genel ayarlarını tamamlamanız gerekmektedir Dilediğiniz eklentileri sitenize dâhil edebilirsiniz ancak sitenizin hızını artıracak ve otomatik veri tabanı temizleyen eklentilere öncelik vermeniz önerimizdir Bununla birlikte ziyaretçi yorumları kısmını da aktif hale getirmeyi unutmayın

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt