ADIM ADIM süratli makyaj sırları Bir kaç dakika içersinde evden, dışarı çıkmanız gerekiyor yada işe mi geciktiniz? Yahut geciktiniz diye makyaj yapmadan benzi atmış bir yüzle mi dışarı çıkacak sınız? Sakın böylece bir hata yapıpta benzi atmış yüzle dışarı çıkmayın! Çünkü bizim size adim adim süratli makyaj sırlarımız var Melek'lerimadimadimhizlimakyairlari5c4ee6a605118alt 1548674721 1548674721 adimadimhizlimakyairlari5c4ee6a6353b6adimadimhizlimakyairlari5c4ee6a6353b6 adimadimhizlimakyairlari5c4ee6a6353b6 İşte size, peyderpey hızlı makyaj önerileri: Deri Cildiniz donuksa kayısı ve bej tonlarında bir makyaj altı sürün Göz altlarınızda morluklar, yüzünüzde sivilce ve kızarıklıklar varsa mutlaka bir kapatıcı kullanın Rengi cildinizden bir ya da iki ton açık olmalı Kapatıcıyı parmaklarınızla cildinize adamakıllı yedirin Fondöteninizi uygulayın Fondöten rengini cildinizle benzer tonda veya yarım ton daha açık seçin Büyük bir fırça ile pudranızı ve allığınızı sürün Göz Üst göz kapağınızın tamamına göz farını sürün Gözleriniz koyu renk ise ideal far renkleriniz bej ve sedef tonlarıdır Açık renk gözlerde her renk rahatlıkla kullanılabilir Gri, siyah ve kahverengi derin bir görünüm; mavi ve yeşil tonları ise daha genç bir görünüş verir Gözleriniz büyükse göz içine, küçükse kirpik diplerinden kalem çekin Pamuklu çubuk ile çizgiyi dağıtıp gölgelendirin Kirpiklerinizi tarayın ve iki kat rimel sürün Dudak Dudak kalemi kullanıyorsanız, rujunuza uygun bir renkle dudaklarınızı çevreleyin Fırça ile rujunuzu sürün Dudaklarınızın bütün ortasına bir parça parlatıcı ekleyin id