Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

** Adım, adımlamak*

** Adım, adımlamak*
0
199

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
*Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,ihtiyatlı ve istikrarlı davranmaya delalet eder ( Keza Bakınız; Yürümek)Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna dikkat çekici ederRüyada bir yerin kaç metre oldugunu çakmak için orayi adimladiginizi görmek, ticari ya da baska bir hususta zor bir durumda oldugunuz için bunu çözmeye çare aradiginiza isarettir
*
*
*
*

Similar threads

Adım, adımlamak Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve istikrarlı davranmaya delalet eder ( Keza Bakınız; Yürümek)Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret ederRüyada bir yerin kaç metre oldugunu anlamak için orayi adimladiginizi bakmak, ticari...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Adım, adımlamak Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder ( Ayrıca Bakınız; Yürümek) Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret eder Rüyada bir yerin kaç metre olduğunu anlamak için orayı adımladığınızı görmek, ticari veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder ( Ayrıca Bakınız; Yurumek)Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret ederRuyada bir yerin kac metre oldugunu anlamak icin orayi adimladiginizi gormek, ticari veya baska bir hususta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Ruyada Adım Gormek,Ruyada adımlamak Gormek,ruyada adım atmak,Ruyada Adımın anlamı,Ruyada bir yeri adımlamak,ruyada yurumek,Ruyada adımlamak nedir Ruyada bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder Adım atıp, durmak kişinin bir karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
( Keza Bakınız; Yürümek) Rüyada bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya, disipline sokmaya işaret eder Bir yerde adımlamak, ihtiyatlı ve kararlı davranmaya kötüye işaret eder Düz yolda yürümek, İslam'ın prensiplerine uymaya, Sokakta çanta veya evrakla yürümek, ehli için memuriyete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt