Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adım, adımlamak

Adım, adımlamak
0
176

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder ( Ayrıca Bakınız; Yurumek)Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret ederRuyada bir yerin kac metre oldugunu anlamak icin orayi adimladiginizi gormek, ticari veya baska bir hususta zor bir durumda oldugunuz icin bunu cozmeye care aradiginiza isarettir

Similar threads

Ruyada Adım Gormek,Ruyada adımlamak Gormek,ruyada adım atmak,Ruyada Adımın anlamı,Ruyada bir yeri adımlamak,ruyada yurumek,Ruyada adımlamak nedir Ruyada bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder Adım atıp, durmak kişinin bir karar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Adım, adımlamak Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,temkinli ve istikrarlı davranmaya delalet eder ( Keza Bakınız; Yürümek)Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna işaret ederRüyada bir yerin kaç metre oldugunu anlamak için orayi adimladiginizi bakmak, ticari...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
*Bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya,ihtiyatlı ve istikrarlı davranmaya delalet eder ( Keza Bakınız; Yürümek)Adım atıp, durmak kişinin bir karar aşamasında olduğuna dikkat çekici ederRüyada bir yerin kaç metre oldugunu çakmak için orayi adimladiginizi görmek, ticari ya da baska bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
( Ayrıca Bakınız; Yurumek) Ruyada bir yeri adımlamak, işleri plan ve programlamaya, disipline sokmaya işaret eder Bir yerde adımlamak, temkinli ve kararlı davranmaya delalet eder Duz yolda yurumek, İslam'ın prensiplerine uymaya, Sokakta canta veya evrakla yurumek, ehli icin memuriyete, Yalın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ruyada Adımlamak Gormek Bir kimsenin ruyasında bir yeri adımladığını gormesi; bu sıralarda o kişinin iş hayatında cok onemli meseleleri halletmek mecburiyetinde kaldığına ve bu nedenle de sinirlerinin bozulup stres icinde kalacağına işarettir Ruyada adım atıp durmak Adım atıp, durmak kişinin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt