Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adım Vermek Deyiminin Anlamı

0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adım Vermek Deyimi

1 Birinin adını bildirmek 2 Biri tarafından salık verildiğini gonderildiği kimseye soylemek Benim adımı ver ki işlerin cabuk gorulsun

Similar threads

Adını Vermek Deyiminin Acıklaması Adını Vermek Ne Demek Adını Vermek Nedir Adını Vermek manası Adını Vermek 1 Birinin adını bildirmek 2 Biri tarafından salık verildiğini gonderildiği kimseye soylemek “Benim adımı ver ki işlerin cabuk gorulsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Adını vermek anlamı, Adını vermek nedir, Adını vermek deyimi Adını vermek: 1 Birinin adını bildirmek 2 Biri tarafından salık verildiğini gonderildiği kimseye soylemek Benim adımı ver ki işlerin cabuk gorulsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Adım atmamak deyiminin acıklaması Adım atmamak ne demek Adım atmamak deyimi Adım Atmamak Deyiminin Anlamı Kesinlikle gitmemek, uğramamak, aramamak “Bir daha o eve adım atmamaya yeminliyim
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Baş Başa Vermek Deyiminin Anlamı, Kafa Kafaya Vermek Deyiminin Anlamı, Baş Başa (Kafa Kafaya) Vermek Deyimi: Birbirinin duşuncesinden yararlanmak uzere birkac kişi toplanıp bir konuyu goruşmek, bir konuda dertleşmek Ornek cumle : Bu sorunu ancak baş başa vermekle cozebiliriz
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Adım Basma Anlamı Adım Basma Deyimi Adım Basma ne demek Adım Basma Deyiminin Anlamı adım basma; birbirine yakın yerde bulunmak anlamında deyim
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt