iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ben azıcık çekingen bir insanım Üniversite 1 derslik öğrencisiyim Her ders sınıftaki öğrenciler rotasyon dolayısıyla ayrı oluyor Mektep yaklaşık 1 ay önce başladı Okulun başlaığı günden beri bi kız var Yani bütünüyle nasıl anlatacağımı kestirememekle birlikte 1 aydır kızla hiç konuşmadım ve genelde kesintisiz birbirimizle bakıştık falan Bunu bana bakarken yakaladıklarım da oldu, benzer anda bakşıtıklarımız daHerkes birbirini yeni tanımasına karşın bu kızın arkadaşı olmaya başlayan yakın arkadaşlarının çok muhakkak etmeselerdi bana garip baktıklarını gördüm son bir haftada Yani birazcık gülümseme falan Azıcık daha utandım açık konuşmak gerekirse kızın durumu arkadaşlarına söylediğinden şüphelenmekle birlikte bu bi amaç ifade etmiyor benim için Sorun arkadaşlarının (yeni dost) kirli pis gülümsemesi Bağlı açıkça değil 1 sn falan sürüyor Her neyse kızla hiç hitabe fırsatımız olmadı Sahiden benim bi şekilde ne biliyim günaydın vs diyebiliceğim izafi olarak onun yarattığı anlar( sınıfta arkadaki sıralara giderken eksik buçuk enim sıraya dürüst yanaşması ve bana bakması vs ve daha niceleri) oldu ama işte 1 cümleyi okursanız nedenini anlarsınız
Kızın ne yapmaya çalıştığını öyle kestiremiyorum Oyun mu oynuyor, ya da benden bi şey göremeyince soğudu mu anlamadım bununla birlikte kız sanırım bu ilkbahar erkek arkadaşından ayrılmış Bu bilgiyi internet üzerinde yaptığım istihbarat kurumlarına taş çıkartan bir araştırma ile buldum Velhasıl bugün sınıfta bi an oluştu kız işte senin adın Ali, seninki Veli falan derken bilmediklerini falan sordu, fakat benimkini de sordu
1 Kızın arkadaşlarının acayip bakması neyi açıklama eder ( fazla sık bakmıyorlar yalnızca 3 defa karşılaştım bu durumla)
a Kız böyle bir şeyi bahsetmişmidir daha 3 haftalık tanıştıklarına?
b Kız arkadaşlarının böyle pis pis gülümsemesi dalga geçme anlamında mıdır yoksa salak ya kız nasıl kekliyor çocuğu falan anlamında mıdır
c yoksa kızlar bakıştığımızı görmüşmüdür?
2 Kız takriben 1 aydır bakıştığı insana niye adını sorsun?
a Doğrusu tanışma amacıyla mı ( hani sen beceremiyosun ben giriyim olaya)
b Seni tanımıyorum geçmişi unut, bakışmaları unut anlamında mı
Şu lahza aklıma gelen sorular bunlar Icabında değişiklikler yaparım mesaj üstünde Lütfen ince görebilen arkadaşlar tezgâhtar olsunlar
Kızın ne yapmaya çalıştığını öyle kestiremiyorum Oyun mu oynuyor, ya da benden bi şey göremeyince soğudu mu anlamadım bununla birlikte kız sanırım bu ilkbahar erkek arkadaşından ayrılmış Bu bilgiyi internet üzerinde yaptığım istihbarat kurumlarına taş çıkartan bir araştırma ile buldum Velhasıl bugün sınıfta bi an oluştu kız işte senin adın Ali, seninki Veli falan derken bilmediklerini falan sordu, fakat benimkini de sordu
1 Kızın arkadaşlarının acayip bakması neyi açıklama eder ( fazla sık bakmıyorlar yalnızca 3 defa karşılaştım bu durumla)
a Kız böyle bir şeyi bahsetmişmidir daha 3 haftalık tanıştıklarına?
b Kız arkadaşlarının böyle pis pis gülümsemesi dalga geçme anlamında mıdır yoksa salak ya kız nasıl kekliyor çocuğu falan anlamında mıdır
c yoksa kızlar bakıştığımızı görmüşmüdür?
2 Kız takriben 1 aydır bakıştığı insana niye adını sorsun?
a Doğrusu tanışma amacıyla mı ( hani sen beceremiyosun ben giriyim olaya)
b Seni tanımıyorum geçmişi unut, bakışmaları unut anlamında mı
Şu lahza aklıma gelen sorular bunlar Icabında değişiklikler yaparım mesaj üstünde Lütfen ince görebilen arkadaşlar tezgâhtar olsunlar