Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adin Ne Senİn KÜÇÜk?

Adin Ne Senİn KÜÇÜk?
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adin Ne Senİn Küçük? Adın Ne Senin Bakiim Küçük? Sanane Efendim? Sanane diom lan ** çocuğu Yavrum ailen sana hiç nezaket vermedimi? *Ben 32 Yaşındayım Tamamı? Sadece Boyum Kısa Ailem Ölelide 10 Yıl Oluyo *Pardon Abi! Adın Ne Senin Küçük? Bakkala Gidemem *Yok Adın Ne Dicektim Yalnızca Fazla Hoş Bi Kızsın *Doktoru Çağıramam, Telefon Edemem, Mektup Okuyamam, Mektup Yazamam, Kayıp Gözlüğünüzü Bulamam, Arka Mahalledeki Zibidi Torununuza Eve Gelmesini Söyleyemem *Öff iyi be Hep şu zamane veletleri zaten Adın Ne Senin Ufak? Şuan Dünya'da Geçen Her Saniyede Bir Panda Ölüyor, Her Sanise Ozon Tabakası Birazcık Daha Deliniyor, Her Dakika Savaşlarda Milyonlarca İnsan Hayatını Kaybediyor, Milyonlarca Çocuk Ailesiz Kalıyor, Kıyamet Günü Yaklaşıyor, Dünya'daki İnsan Sayısı Artıyor, Ay Gücünü Kaybediyor Ve Güneş'in Sönmesi Yaklaşıyor Bu Durumda Bana Nasıl Adın Ne Senin Küçük Dersiniz? *Bak Kazım Sana Dedim Bu Çocuğa Dersleri Konusunda Fazla Yükleniyon Die Bu Yaştaki Çocuğa Felsefe Dersleri Veridirirsen Böyle Olur! Adın Ne Senin Ufak? Burak Yaa Bende Mustafa Ne Akıllı Edepli Bi Çocuksun Sen Böyle Sana Adını Soran Oldumu lan Dallama Senin * *** ben * * Adın Ne Senin Minik? *Kocan Şuan Evinizde Yatakodasında Sarışın Ve 25 Yaşında Sütün Bacaklı Güzel Bi Hatunla Sizi Aldatıyo Hanımefendi *Lennn Muraatt Köpeoğlusu Ufacık çocuğun ağzına sakız yapmışın beni be Bu Kaçıncı Boynuz? Adın Ne Senin Minik? Benim Adım Değil, Anam Yok, Babam Değil Teyzecim *Ah Yavrum Eyvah Sana *Size Anne Diyebilirmiyim? *Hee Daha Neler? Bu Zamanda Çocuk Büyütmek Kolaymı? Yemesi İçmesi Giydirmesi Okutması Nezaket Vermesi Hergördüğünü İster Başıma Bela Olur Yok Anam Anne Falan Deme Bana Sen Senin Adın Ne Minik? *Ohh Yeah Yeah! Bi Bahçemiz var Bi Tarafı Çiçekli Bi Tarafı Çöl Yeah Yeah *Ah Siz Zamane Çocukları! Kendiniz Gibi Şarkılarınızda Abuk Sabuk  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt