Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adını Feriha Koydum 47. bölümde çalan şarkı

Adını Feriha Koydum 47. bölümde çalan şarkı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü
Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sözleri

Kan damlar yüreğime
Gözlerine haram değerse
Gül teninde günah gezerse
Günün birinde

Eller ayırsa, yollar kapansa
Sol yanımda senin aşkınla
Dolanırım koca dünyada
Beni unutma

Eller ayırsa yollar kapansa
Sol yanımda senin aşkınla
Kaybolurum koca dünyada
Beni unutma

Sevdalı bakışınla
Yüreğimde dağlar devrilir
Tüm ömür feda edilir
Senin uğruna

Sevdalı gülüşünle
yüreğimde dağlar devrilir
tüm ömür feda edilir
senin uğruna *

Similar threads

Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sözleri Adını Feriha Koydum sevenleri için Beni Unutma adlı şarkının sözlerini bu sayfamızda sunuyor ve diyoruz fakat kimse unutulmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sozu Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sozleri Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dunyada Beni unutma Eller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Kan Damlar Yüreğime Beni Unutma Şarkı Sözü Kan Damlar Yüreğime Beni Unutma Şarkısı Sözleri Eylem Aktaş Kan Damlar Yüreğime Şarkı Sözleri Adını Feriha koydum dizisinde çalan ve fazla hayran eden Eylem aktaş'ın seslendirdiği Kan Damlar yüreğime adlı şarkının sözlerini bu yazımızda sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Adını Feriha Koydum beni unutma şarkısı Adını Feriha Koydum dizisi beni unutma şarkısı sozleri Kan damlar yuregime gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse, Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa, Sol yanımda senin aşkınla, Dolanırım koca dunyada, beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Adını Feriha Koydum 10 Şubatta calan şarkı sozu Adını Feriha Koydum Beni Unutma şarkısı sozu Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dunyada Beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt