Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü

Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sözleri Adını Feriha Koydum sevenleri için Beni Unutma adlı şarkının sözlerini bu sayfamızda sunuyor ve diyoruz fakat kimse unutulmaz inşallahadiniferihakoydumbeniunutmasarkisisozu5c57b18c87d03alt 1549250952 1549250952 adiniferihakoydumbeniunutmasarkisisozu5c57b18cb752badiniferihakoydumbeniunutmasarkisisozu5c57b18cb752badiniferihakoydumbeniunutmasarkisisozu5c57b18cb752b Kan damlar yüreğime Gözlerine haram değerse Gül teninde günah gezerse Günün birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dünyada Beni unutma Eller ayırsa yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Kaybolurum koca dünyada Beni unutma Sevdalı bakışınla Yüreğimde dağlar devrilir Tüm ömür feda edilir Senin uğruna Sevdalı gülüşünle yüreğimde dağlar devrilir tüm ömür feda edilir senin uğruna  

Similar threads

Kan Damlar Yüreğime Beni Unutma Şarkı Sözü Kan Damlar Yüreğime Beni Unutma Şarkısı Sözleri Eylem Aktaş Kan Damlar Yüreğime Şarkı Sözleri Adını Feriha koydum dizisinde çalan ve fazla hayran eden Eylem aktaş'ın seslendirdiği Kan Damlar yüreğime adlı şarkının sözlerini bu yazımızda sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Eylem Aktaş Kan Damlar Yüreğime şarkısı sözleri Eylem Aktaş Beni Unutma sözleri Eylem Aktaş Kan Damlar Yüreğime şarkısı sözleri Merhaba Melek'ler ve Eylem Aktaş hayranı oaln bütün ziyaretçiler, sizler için bu yazımızda Eylem Aktaş'ın Beni Unutma adlı şarkısının sözlerini paylaşıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sözü Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sözleri Kan damlar yüreğime Gözlerine haram değerse Gül teninde günah gezerse Günün birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dünyada Beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Adını Feriha Koydum Beni unutma şarkısı sozu Adını Feriha Koydum 10 Şubat Beni Unutma sozleri Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla Dolanırım koca dunyada Beni unutma Eller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Adını Feriha Koydum beni unutma şarkısı Adını Feriha Koydum dizisi beni unutma şarkısı sozleri Kan damlar yuregime gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse, Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa, Sol yanımda senin aşkınla, Dolanırım koca dunyada, beni unutma Eller ayırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt