Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum – Cansu (Sedef Şahin)

Adını Feriha Koydum – Cansu (Sedef Şahin)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Adını Feriha Koydum Dizisi Cansu
Cansu (Sedef Şahin) Kimdir
Adını Feriha Koydum (Cansu)Sedef Şahin Resimleri

Sedef Şahin (Doğum:14 Mayıs 1992, İstanbul), Özel pera güzel sanatlar liseside tiyatro ikinci derslik öğrencisidir Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı Işveren Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu olduLc Waikiki ve Beymen kataloglarında bulundu

20072008 senesinde Sevgili Dünürüm dizisinde Mine adlı karakteri canlandırdı şimdi TRT 1 de “Mert ’le Gert adlı dizide oynamaktadır 2010 yılında artist tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte Kraliçe Lear oyununda ödev almıştır

Adını Feriha Koydum Dizisinde Cansu Rolünü Canlandırmaktadır

Dizileri

Işveren Kim 2003
Avrupa Yakası 2004
Belalı Baldız 20052006 (Yeşim)
Sevgili Dünürüm 20072008 (Mine)
Adını Feriha Koydum 2019 (Cansu)

*

Similar threads

Adını Feriha Koydum Dizisi Cansu (Sedef Şahin) Kimdir? adını feriha koydum cansu adini feriha koydum cansu kimdir sedef şahin yaşam öyküsü kim Adını Feriha Koydum dizisinde Cansu rolünde izlediğimiz Sedef Şahin'in biyografisi 1549264167 1549264167...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
adını feriha koydum oyuncu kadrosu, adını feriha koydum oyuncuları, adını feriha koydum oyuncu Kadrosu adını feriha koydum dizisi oyuncu kadrosu, adını feriha koydum oyuncu kadrosu, Adını Feriha Koydum – Feriha (Hazal Kaya) Adını Feriha Koydum – Zehra ( Vahide Gördüm)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
En son Diriliş Ertuğrul'daki performansıyla hatırladığımız Sedef Şahin'in değişimi herkesi şaşırttı Sedef Şahin bir dönemin en fazla aranan çocuk oyuncularından biriydi Çocuk yaşta başladığı oyunculuk kariyerine döneminde en popüler dizilerinde sürdürdü Adını Feriha Koydum'da canlandırdığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
358
'Adını Feriha Koydum' bir zamanların en çok izlenen dizilerinden bir tanesiydi. Feriha ve Emir'in zengin çocuk fakir kız aşkını izlerken iç geçiriyorduk. Bir de Cansu vardı, saçımızı başımızı yoldurtan. İşte o Cansu şimdi inanılmaz değişmiş. Görseniz tanıyamazsınız bile, buyurun bakalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nda Yeni Bir Yüz Damla Debre Emir'in Yolu Dizisine Yeni Oyuncu Damla Debre Damla Debre Emir'in Yolunda Sevgili melekler, yeni sezona merhaba diyen Adını Feriha KoydumEmir'in Yolu dizisinde Zeynep Çamcı 'nın peşinde kadroya yeni bir isim daha katıldı; Damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,497Konular
981,926Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt