iltasyazilim
FD Üye
Adını Feriha Koydum Dizisi Cansu
Cansu (Sedef Şahin) Kimdir
Adını Feriha Koydum (Cansu)Sedef Şahin Resimleri
Sedef Şahin (Doğum:14 Mayıs 1992, İstanbul), Özel pera güzel sanatlar liseside tiyatro ikinci derslik öğrencisidir Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı Işveren Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu olduLc Waikiki ve Beymen kataloglarında bulundu
20072008 senesinde Sevgili Dünürüm dizisinde Mine adlı karakteri canlandırdı şimdi TRT 1 de “Mert ’le Gert adlı dizide oynamaktadır 2010 yılında artist tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte Kraliçe Lear oyununda ödev almıştır
Adını Feriha Koydum Dizisinde Cansu Rolünü Canlandırmaktadır
Dizileri
Işveren Kim 2003
Avrupa Yakası 2004
Belalı Baldız 20052006 (Yeşim)
Sevgili Dünürüm 20072008 (Mine)
Adını Feriha Koydum 2019 (Cansu)
*
Cansu (Sedef Şahin) Kimdir
Adını Feriha Koydum (Cansu)Sedef Şahin Resimleri
Sedef Şahin (Doğum:14 Mayıs 1992, İstanbul), Özel pera güzel sanatlar liseside tiyatro ikinci derslik öğrencisidir Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı Işveren Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu olduLc Waikiki ve Beymen kataloglarında bulundu
20072008 senesinde Sevgili Dünürüm dizisinde Mine adlı karakteri canlandırdı şimdi TRT 1 de “Mert ’le Gert adlı dizide oynamaktadır 2010 yılında artist tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte Kraliçe Lear oyununda ödev almıştır
Adını Feriha Koydum Dizisinde Cansu Rolünü Canlandırmaktadır
Dizileri
Işveren Kim 2003
Avrupa Yakası 2004
Belalı Baldız 20052006 (Yeşim)
Sevgili Dünürüm 20072008 (Mine)
Adını Feriha Koydum 2019 (Cansu)
*