Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Dizisi Cansu (Sedef Şahin) Kimdir?

Adını Feriha Koydum Dizisi Cansu (Sedef Şahin) Kimdir?
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Dizisi Cansu (Sedef Şahin) Kimdir? adını feriha koydum cansu adini feriha koydum cansu kimdir sedef şahin yaşam öyküsü kim Adını Feriha Koydum dizisinde Cansu rolünde izlediğimiz Sedef Şahin'in biyografisi 1549264167 1549264167 adiniferihakoydumdizisicansusedefsahinkimdir5c57e52c7c296adiniferihakoydumdizisicansusedefsahinkimdir5c57e52c7c296adiniferihakoydumdizisicansusedefsahinkimdir5c57e52c7c296 Sedef Şahin (Doğum:14 Mayıs 1992, İstanbul), Özel pera hoş sanatlar liseside tiyatro ikinci sınıf öğrencisidir Değişik reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı Patron Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu olduLc Waikiki ve Beymen kataloglarında bulundu 20072008 senesinde Sevgili Dünürüm dizisinde Mine adlı karakteri canlandırdı hemen TRT 1 de “Mert’le Gert adlı dizide oynamaktadır 2010 yılında sanatçı tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte Kraliçe Lear oyununda devir almıştır “Adını Feriha Koydum Dizisinde Cansu Rolünü Canlandırmaktadır Dizileri Işveren Kim 2003 Avrupa Yakası 2004 Belalı Baldız 20052006 (Yeşim) Sevgili Dünürüm 20072008 (Mine) Adını Feriha Koydum 2011 (Cansu)  

Similar threads

Adını Feriha Koydum Dizisi Cansu Cansu (Sedef Şahin) Kimdir Adını Feriha Koydum (Cansu)Sedef Şahin Resimleri Sedef Şahin (Doğum:14 Mayıs 1992, İstanbul), Özel pera güzel sanatlar liseside tiyatro ikinci derslik öğrencisidir Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı Belalı Baldız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Adını Feriha Koydum Hande (Ceyda Alev) Kimdir adını feriha koydum hande yaşam öyküsü adını feriha koydum hande kimdir kim ceyda alev kimdir Adını Feriha Koydum dizisinde Hande rolünü oynayan Ceyda Alev'in biyografisi kızlarEminim bu dizinin izleyicileri Hande (Ceyda Alev)'ye sinir oluyordur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Adını Feriha Koydum Dikte Sarrafoğlu (Çatağay Ulusoy) Kimdir dikte sarrafoğlu ve feriha dikte sarrafoğlu feriha kim hayatı Adını Feriha Koydum dizisinde Hande ve Feriha göre paylaşılamayan genç kızların yeni gözdesi Dikte Sarrafoğlu (Çatağay Ulusoy) biyografisi 1549265702 1549265702...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Gerçek Adı nedir buyrun öğrenelim Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Reel İsmi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gerçek Adı Nedir Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter Kimdir Gercek İsmi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter kimdir Emir'in Yolu dizisinde, polis Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,497Konular
981,933Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt