Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Dizisinden Sürpriz Açıklama....

Adını Feriha Koydum Dizisinden Sürpriz Açıklama....
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Dizisinden Sürpriz Yorumlama Adını Feriha Koydum Adını Feriha Koydum Dizisi Severek izlediğimiz ve sona yakında olacak olan dizi Adını Feriha Koydum dan sürpriz bir yorumlama geldiDevam edeceklerini açıklayan dizi ekibi bakalım nasıl devam edeceklerHaberin detayı için buyrun 1548637360 1548637360 adiniferihakoydumdizisindensurprizaciklama5c4e54b4593e6adiniferihakoydumdizisindensurprizaciklama5c4e54b4593e6 adiniferihakoydumdizisindensurprizaciklama5c4e54b4593e6 FERİHA’DA SÜRPRİZ KARAR! İki yıldır reyting rekorları kıran ve haziran ayının son haftası ekrana veda edeceği açıklanan dizide şu karar alındı İki yıldır reyting rekorları kıran ve haziran ayının son haftası ekrana veda edeceği açıklanan “Adını Feriha Koydum dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy, sürpriz bir kararla projeye devam edeceklerini açıkladı Hazal Kaya’nın Feriha, Best Model Çağatay Ulusoy’un da Dikte karakteriyle başrollerini paylaştığı dizi, yeni yayın döneminde de sürecek Ancak “Behzat Çnin yapım şirketi Adam Film’in Makedonya’da çekeceği “Balkanlar 1912 projesi için el sıkışan dizinin Feriha’sı Hazal Kaya yeni bölümlerde olmayacak Yapımcı Aksoy, Feriha’sız devam edecek yeni bölümlerde Hazal Kaya’nın yerine iki yeni oyuncuyu ekibe dahil edecek Aksoy, “Adını Feriha Koydumdan sonra genç kızların hayranı olduğu Çağatay Ulusoy’la tekrar Show TV’ye yeni bir tutkulu aşk dizisi sürüklemek için anlaşma yapmıştı Bir takım de akıcılık üstünde incelemeler yapıyordu Oysa seyirciden gelen yoğun zorlama nedeniyle Aksoy, yeni bir dizi sürüklemek yerine “Adını Feriha Koyduma devam etme kararı aldı  

858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt