Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Dizisinin Yeni Transferi Zeynep Çamcı

Adını Feriha Koydum Dizisinin Yeni Transferi Zeynep Çamcı
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Dizisinin Yeni Transferi Zeynep Çamcı zeynep çamcı adını feriha koydum adını feriha koydum zeynep çamcı zeynep çamcı Sevgili melekler, Adını Feriha Koydum yeni sezon bölümleri için oyuncu arayışına ve transferine devam ediyor Dün diziye dahil edileceği bildirilen Beril Kayar isminin ardındaki diziye Zeynep Çamcı da dahil edildi Detaylar şöyle 1548634130 1548634130 adiniferihakoydumdizisininyenitransferizeynepcamci5c4e4815acce7adiniferihakoydumdizisininyenitransferizeynepcamci5c4e4815acce7 adiniferihakoydumdizisininyenitransferizeynepcamci5c4e4815acce7 Dizi senaryosundan fazla katılan ve ayrılan isimlerla magazin gündeminde olan adını Feriha Koydum'a yeni bir ad daha katıldı Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Ceyda Ateş ve Barış Kılıç'ın Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılmasından daha sonra azalan kadroya yeni isimlerle takviyeler yapılıyor Ressam oyuncu Perihan Savaş'ın diziye katıldığı basında yer almıştı, Adını Feriha Koydum dizisinin son transferi Leyla ile Mecnun dizisinden ayrılan Zeynep Çamcı oldu Zeynep Çamcı'nın dizideki rolü hakkında henüz bir yorumlama yapılmadı  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt