Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Ekranlara Veda Ediyor

Adını Feriha Koydum Ekranlara Veda Ediyor
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Bitiyor mu

Adını Feriha Koydum Ne Zaman Bitecek

Bu yıl 2 sezonda final yapması beklenen Adını Feriha Koydum dizisi yapıcımları, supriz bir şekilde diziye devam etme kararı almıştı Bu kararın alınmasında diziden bir cok ismin ayrılması ozellikle Feriha karakterini canlandıran Hazal Kaya'nın diziden ayrılması buyuk bi etken olmalı

Dizinin 3 sezon 10 bolumden sonra final yapıcaği bildirildi Yeni sezonda Feriha (Hazal Kaya), Hande (Ceyda Ateş), Kaptan Levent (Barış Kılıc) dizide olmayacak

imagesadiniferihakoydumekranlaravedaediyor5aefbacc69c23

Similar threads

Adını Feriha Koydum Bitiyor mu Adını Feriha Koydum Ne Süre Bitecek Bu yıl 2 sezonda final yapması beklenen Adını Feriha Koydum dizisi yapıcımları, süpriz bir şekilde diziye devam etme kararı almıştı Bu kararın alınmasında diziden bir fazla ismin ayrılması bilhassa Feriha karakterini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yeni Feriha Belli Oldu ! adını feriha koydum yeni feriha adını feriha koydum yeni feriha kim adını feriha koydum yeni feriha kim olacak Sevgili melekler, reyting rekorları kıran Adını Feriha Koydum dizisinden Hazal Kaya'nın ayrılmasıyla birlikte senaryonun nasıl devam edeceği konusunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Fotoğraf merak edenler için burada Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Kare Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Resim Adını Feriha Koydum dizisi Hazal Kaya'nın diziden ayrılmasından sonradan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Adını Feriha Koydum Sezon Finali Feriha'nın gelinliği burada Adını Feriha Koydum Sezon Finali Feriha'nın gelinliği Ferihanın Gelinlik Modeli 29 Haziran Televizyon dizileri aralarında her hafta Harikulade Yüzyıl dizisi gibi merakla beklenen Adını Feriha Koydum sezon finali yapıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Dizisinde Yeni Feriha Kim Olacak ? Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu Sevgili melekler, geçen sezonun en çok izlenilen filmlerinden biri olan Adını Feriha Koydum, yeni sezonda Adını Feriha Koydum Emirin Yolu ismiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt