Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Gercek Adı

Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Gercek Adı
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter Kimdir Gercek İsmi

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter kimdir Emir'in Yolu dizisinde, polis Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi Zeynep Camcı 'dır

Polis kız Can Serter 'i canlandıran kişi Zeynep Camcı Adını Feriha Koydum dizisinde Adını Feriha KoydumEmir'in Yolu dizisinde (Cağatay Ulusoy) Emir'in partneri Zeynep Camcı oldu

Zeynep Camcı gectiğimiz sezon Leyla ile Mecnun'da rol almıştıZeynep Camcı 11 Aralık 1986, Bodrum doğumlu oyuncudurZeynep Camcı İstanbul Universitesi İletişim Fakultesi Radyo Televizyon ve Sinema Bolumu mezunudur Recep İvedik 3 filmi ile tanınmıştır İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden kısa bir sure once ayrıldı

imagesadiniferihakoydumemirinyolucanserterkimdirgercekadi5aefc36d593b3

Similar threads

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisinde Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi Zeynep Camcı 'dır Polis kız Can Serter 'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Gerçek Adı nedir buyrun öğrenelim Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu Can Serter Kimdir Reel İsmi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gerçek Adı Nedir Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Adını Feriha Koydum DizisindeZeynep Camcı Zeynep Camcı Adını Feriha Koydum Kadrosuna Katıldı 7 Eylul'de yeni sezona başlayacak olan Show TV'nin fenomen dizisi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu kadrosuna gecen hafta Beril Kayar'ın katılmasının ardından, diziye katılacak diğer başrol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Hakiki Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisinde Can Serter karakterini canlandıran hoş oyuncunun reel ismi Zeynep Çamcı 'dır Polis kız Can Serter 'i canlandıran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu Cağatay Ulusoyla diziyi devam ettirme kararı alan MedYapım once dizinin adını Adını Feriha KoydumEmirin Yolu olarak değiştirdiArdından da yeni Ferihayı buldu Recep İvedikte rol aldıktan sonra Leyla ile Mecnunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,656Kullanıcılar
allahtealaSon üye
Üst Alt