Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Emir olecek mi

Adını Feriha Koydum Emir olecek mi
0
198

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesadiniferihakoydumemirolecekmi5ad1d5ca82019

Adını Feriha Koydum dizisinin son bolumunde Ferihayı kucağına almış kurtuluşa adım atarken bir el silah sesi Feriha ve Emir hayranlarına buyuk korku yaşattı Dizi fanlarının yaptığı yorumlarda Emirin vurulduğu ancak ağır bir yara almadığı konuşuluyor

Emir kurtulacak Halil ise polis tarafından oldurulecek soylentileri dolaşmakta ortalıkta Cuma gunu yayınlanacak olan yeni bolumde Emir ve Feriha'nın akibeti belli olacak

Similar threads

Adını Feriha Koydum dizisinin son bölümünde Ferihayı kucağına almış kurtuluşa adım atarken bir el tabanca sesi Feriha ve Emir hayranlarına büyük nefret yaşattı Dizi fanlarının yaptığı yorumlarda Emirin vurulduğu oysa ağır bir bere almadığı konuşuluyor Emir kurtulacak Halil ise polis tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
imagessimgedefneadiniferihakoydumdizisinde5ad1e9c2a7900 Simge Defne Adını Feriha Koydum Dizisine Dahil Oluyor, Adını Feriha Koydum Dizisi Azra Karakteri, Simge Defne Adını Feriha Koydum Dizisine Katıldı Adını Feriha Koydum dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oluyorGuzel oyuncu Simge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Adını Feriha Koydum 43 Bolumde Calan Şarkı Sozu Adını Feriha Koydum 43 Bolumde Calan Şarkının Sozleri Adını Feriha koydum dizisinin son bolumunde 43bolumde calan şarkının sozleri Seven Ne Yapmaz Bana kollarini uzatsan biraz Sana kul olurum Seven ne yapmaz Gel oldur bu omur boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Adını Feriha Koydum Finalinde Neler Olacak Adını Feriha Koydum Dizisi Finalinde Neler Yaşanacak Başrollerini Hazal Kaya ve Cağatay Ulusoy'un paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' sezona veda ediyor Dizinin 29 Haziran'da ekranlara gelecek olan merakla beklenen final bolumunde Emir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Adını Feriha Koydum Finalinde Neler Olacak Adını Feriha Koydum Dizisi Finalinde Neler Yaşanacak Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' sezona veda ediyor Dizinin 29 Haziran'da ekranlara gelecek olan ilgiyle beklenen final bölümünde Emir, Feriha'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt