Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinde Calan Dua Şarkı Sozu

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinde Calan Dua Şarkı Sozu
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinde Calan Sezen Aksu Dua Şarkı Sozleri

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinde Calan Sezen Aksu Dua Şarkısı

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu yeni sezon fragmanında calan Sezen Aksu şarkısının sozleri

Ne hukumran kalır
Ne zulum ne de kin
Oz değil dostlar
Oz değil bu bicim
Kulların kullara
ettiğini etmiyor
En zalim harı ateşim
Bugun dua ettim
Hepimiz icin

Yuce tanrı bizleri
Affetsin
Ne para ne pul
Ne iktidar ne guc
Bu değil gercek
Bu değil gercek
Bu kavga
Hayırsız bir duş
Uyanır neslim
Uyanır elbet
Bugun dua ettim
Hepimiz icin
Yuce tanrı insanı
Affetsin

imagesadiniferihakoydumemirinyoludizisindecalanduasarkisozu5ada17f68f2ec

Similar threads

Adını Feriha Koydum Feriha Vurulduğunda Calan Şarkı Feriha Vurulduğunda Calan Şarkının sozleri Sezen Aksu Ne hukumran kalır Ne zulum ne de kin Oz değil dostlar Oz değil bu bicim Kulların kullara ettiğini Etmiyor en zalim harı ateşin Bugun dua ettim hepimiz icin Yuce Tanrı bizleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Yaz geldi diziler sezon finali yapmaya başladı Adını feriha koydum diziside final yaptı hemde muthiş bir şarkı ile işte sezon finalinde calan şarkının sozleri Ne hukumran kalır Ne zulum ne de kin Oz değil dostlar Oz değil bu bicim Kulların kullara ettiğini etmiyor En zalim harı ateşim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Sezen Aksu Dua Şarkı Sozleri Sezen Aksu Dua Sozleri Ne hukumran kalır Ne zulum ne de kin Oz değil dostlar Oz değil bu bicim Kulların kullara ettiğini etmiyor En zalim harı ateşim Bugun dua ettim Hepimiz icin Yuce tanrı bizleri Affetsin Ne para ne pul Ne iktidar ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Adını feriha koydum 16 Martta calan şarkının sozleri Adını Feriha Koydum 52 bolumde calan şarkı sozu Adını feriha koydum dizisinin 52 bolumunde calan Beni Bırakma şarkısının sozleri Kalbimde yuva yapan kimsesiz bir serce kuşuyum Yapayalnız sana sığındım beni bırakma Bak tek başıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Adını Feriha Koydum Dizisinde Calan Şarkı Adını Feriha Koydum Dizisi Esaretin Boylesi Şarkısı sozu Deniz Aksoy Esaretin Boylesi sensiz yatağımda sığıntı bedenim yeni gittin ama şimdiden seni ozledim kokun bile daha hala uzerimde gozlerim yolda gelişini beklerim yureğinin en ucra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt