Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu İlk Resim merak edenler için burada

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu İlk Resim merak edenler için burada
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Fotoğraf merak edenler için burada Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Kare Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Resim Adını Feriha Koydum dizisi Hazal Kaya'nın diziden ayrılmasından sonradan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu olarak isim ve kadro değişimine uğradı Melek'lerim Biz de bu sayfamızda Adını Feriha Koydum Emri'in Yolu dizisinden birincil fotoğraf karelerini diziyi sevenler için paylaşıyoruz 1549260092 1549260092 adiniferihakoydumemirinyoluilkresimmerakedenlericinburada5c57d540a0b95adiniferihakoydumemirinyoluilkresimmerakedenlericinburada5c57d540a0b95adiniferihakoydumemirinyoluilkresimmerakedenlericinburada5c57d540a0b95 Adını Feriha Koydum dizisi namına Emir'in Yolu ekini alarak yeni sezonda devam edecekDizi, yeni sezondaki birincil bölümüyle 7 Eylül Cuma akşamı Show TV'de izleyicilerle buluşacakAFK fanatiklerinin diziye eskisi dek ilgi göstermese de ilk bölümleri izleyeceği tahmin ediliyor  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,313Kullanıcılar
shadownSon üye
Üst Alt