Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Adını Feriha Koydum Setinde Kavga çıktı!

Adını Feriha Koydum Setinde Kavga çıktı!
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Setinde Tartışma çıktı! Adını Feriha Koydum Setinde Tartışma Çıktı! Adını Feriha Koydum Setinde Niçin Kavga Çıktı Adını Feriha koydum Emir'in Yolu dizisinde ağız dalaşı çıktı Melek'lerim Çağatay Ulusoy ve Beril Kayar aralarında çıkan kavganın detayları hakkında edindiğimiz bilgileri anında sizlerle paylaşıyoruz 1548632725 1548632725 adiniferihakoydumsetindekavgacikti5c4e429d9ca63adiniferihakoydumsetindekavgacikti5c4e429d9ca63 adiniferihakoydumsetindekavgacikti5c4e429d9ca63 “Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu setinde ağız dalaşı çıktı güya başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy ile Zühal’i canlandıran dizinin yeni oyuncusu Beril Kayar tartışma etti Ağız Dalaşı diziden ayrılan Hazal Kaya yüzünden çıktı Kayar, Kaya’nın adı geçtiğinde “O kim oluyor?deyince Ulusoy sinirlendi İkilinin arasındaki ağız dalaşı büyüdü Ulusoy’un Kayar’ı ittiği kavga, settekilerin araya girmesiyle yatıştırıldı Kavganın dışarı sızması üzerine de Ulusoy’un annesini canlandıran Ahu Sungur olayı twitter’dan yalanladı  

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt