Adını Feriha Koydum Sezon Finali Feriha'nın gelinliği burada Adını Feriha Koydum Sezon Finali Feriha'nın gelinliği Ferihanın Gelinlik Modeli 29 Haziran Televizyon dizileri aralarında her hafta Harikulade Yüzyıl dizisi gibi merakla beklenen Adını Feriha Koydum sezon finali yapıyor Melek'lerim aldığımız haberlere göre Feriha yani Hazal Kaya diziden ayrılıyormuş ve bunun için de Adını Feriha Koydum final bölümünde Feriha vuruluyor galiba da ölecekadiniferihakoydumsezonfinaliferihaningelinligiburada5c4e51aca26f6alt Konuyu çok fazla uzatmadan, misafirimizin isteği üstüne Adını Feriha Koydum sezon finali Ferihanın gelinliği modelini sizlerle paylaşıyoruz ve merak edenlere işte Ferihanın gelinliği burada diyoruz! İşte Feriha'nın giydiği gelinlik; 1548636581 1548636581 adiniferihakoydumsezonfinaliferihaningelinligiburada5c4e51acd1976adiniferihakoydumsezonfinaliferihaningelinligiburada5c4e51acd1976 adiniferihakoydumsezonfinaliferihaningelinligiburada5c4e51acd1976 Adını Feriha Koydum dizisi 29 Haziran Cuma akşamı sezon finaliyle ekranlara gelecek Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın paylaştığı dizide Dikte ve Feriha düğün masasına oturuyorlar Lakin Feriha vuruluyor