Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adını Feriha Koydum Sezon Finalinde Zehra Hanım Vuruldu

Adını Feriha Koydum Sezon Finalinde Zehra Hanım Vuruldu
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Sezon Finalinde Zehra Hanım Vuruldu vahide gördüm diziden ayrılıyor mu adını feriha koydum zehra ölecek mi adını feriha koydum ne zaman sezon finaline girecek ne vakit sezon finalinden çıkacak yeni tüyoları adını feriha koydum, sezon finali, dikte mektubu okudu, zehra hanım ölecek mi, mehmet hakkında bilgileri buradan bulabilirsiniz Acaba Zehra hanım' a ne olacak? Biliyorsunuz oysa Gizemli konaktaki büyük kumpası ortaya çıkartan Zehra'nın gösterdiği yiğitlik karşılıksız kalmaz ve aile biraz da olsa borç girdabında bir soluk alır öte yandan Halil'in Feriha'yı rahatsız etmesi Mehmet ve Halil aralarında büyük gerilime neden olur Halil'in Feriha'yı kaçırdığını öğrenen Mehmet çılgına döner ve Halil'den hesap sorup işi bırakır Mehmet'in işten ayrılması ile tedirgin olan Seher, kendini güvende hissetmek için Mehmet'ten ilişkileri namına maddesel bir adım beklemektedirFeriha ile paylaştığı sırrın ağırlığı altında ezilen Sanem ise hayatı ile ilgili manâlı bir karar verme aşamasındadır öte yandan yaşam, herkese yeni sürprizler hazırlamıştır Gerçekleri, Emir'in gözlerine bakarak söyleyemeyeceğini anlayan Feriha ise Emir'e bütün yalanları ve gerçekleri itiraf ettiği bir mektup yazar YALANLAR SU ÜSTÜNE ÇIKIYOR! 1549264856 1549264856 adiniferihakoydumsezonfinalindezehrahanimvuruldu5c57e7dcc6ca6adiniferihakoydumsezonfinalindezehrahanimvuruldu5c57e7dcc6ca6adiniferihakoydumsezonfinalindezehrahanimvuruldu5c57e7dcc6ca6 Emirin evlenme teklifi Handeyi üzer ve soluğu koraydaalan hande korayla birlikte olurFeriha, hiç olmadığı değin dinç bir kararlılıkla Emir'e tüm yalanları itiraf etmeye hazırken yaşananlar herkesi şaşkınlık içinde eder Emirin annesinin Ferihayla buluşup ona hastalığından bahseder ve emirin defalarca yanında olmasını ister Fakat bundan böyle çok geçtir Çünkü Feriha oraya gitmeden önce mektubu emire postalamıştır bile Koşar lakin yetişemez Emiri mektup elinde ihtiyar gözlerle görür Öteki yanlamasına Sanem bayan ile Haldun tartışır ve Sanem alır başını Levente gider ama peşinden Haldunun geldiğinin farkında olan bile değildir Halil ise sinirine etken olamaz ve Mehmetle kavgasından daha sonra eline bir silah kapar ve herşeyden sorumlu tuttuğu Zehra hanımı Vurur Hemen olaylar baya bir karıştı; Zehra Ölecek mi? Sanem Hanım Leventle Haldun'a yakalanacak mı? Mehmet sözlendiği Seherin ne olduğunu anlayacak mı? Soner ile birlikte olan Hande arasında neler olacak ? En önemlisi Ferihayı Dikte Affedebilecek mi ? ​  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt