Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Adını Feriha Koydum Yeni Oyuncusu Zeynep Çamcı

Adını Feriha Koydum Yeni Oyuncusu Zeynep Çamcı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Adını Feriha Koydum DizisindeZeynep Çamcı

Zeynep Çamcı Adını Feriha Koydum Kadrosuna Katıldı

7 Eylül'de yeni sezona başlayacak olan Show TV'nin fenomen dizisi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu kadrosuna geçen hafta Beril Kayar'ın katılmasının arkasından, diziye katılacak diğer başrol oyuncusu da belli oldu

Geçtiğimiz sezon Leyla ile Mecnun'da rol bölge Zeynep Çamcı, dizinin yapımcı firması Medyapım'la anlaştı ve bugün dizinin resim çekimlerine katılmak üzere dizi ekibiyle biraraya geldi

Dikte de pazartesi günü çekimleri başlayacak olan yeni bölümlerde köyden gelen eski eşinin süt kardeşine göz kulak olacak Diziye pedagog ve polis karakterleriyle 2 bayan oyuncu daha girecek Emir'in aşk yaşayacağı konuşulan polis karakteri için en kuvvetli adayın Leyla ile Mecnundan ayrılan Zeynep Çamcı olduğu ortaya çıktı Şirket ile Çamcı arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi Dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, yeni sahneler için saçını 3 numara kestirdi *

Similar threads

Emir'in Yeni Ferihası Zeynep Çamcı Zeynep Çamcı Yeni Feriha Oldu Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin son transferi Zeynep Çamcı'nın oynadığı dizilerdeki ilginç bir detaylar uyarı çekiyor 11 Aralık 1986 Bodrum doğumlu Türk sinema oyuncusu İstanbul Üniversitesi Iletişim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Hakiki Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisinde Can Serter karakterini canlandıran hoş oyuncunun reel ismi Zeynep Çamcı 'dır Polis kız Can Serter 'i canlandıran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Bilindiği gibi bu sezonun yaz tatilinde en çok konuşulan dizisi Adını Feriha Koydum oldu Dizi konusundan daha fazla Feriha'nın yani Hazal Kaya'nın ayrrılığıyla konuşuldu Hazal Kaya'nın ayrılığının peşinde ekibe 3 güzel kadının birden katılacağı açıklanmıştıBu isimlerden ilki Beril Kayar oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Dizi senaryosundan çok katılan ve ayrılan isimlerla magazin gündeminde olan adını Feriha Koydum'a yeni bir isim daha katıldı Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Ceyda Alev ve Barış Kılıç'ın Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılmasından daha sonra azalan kadroya yeni isimlerle takviyeler yapılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Adını Feriha Koydum Emir'in yolu dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor Hoş oyuncu Gizem Karaca Eve Düşen Yıldırım dizisinin Finalinden sonra Emir'in Yolu Dizisinde yer alacak Feriha'yı canlandıran Hazal Kaya'nın ayrılığının arkasından onun boşluğunu Beril Kayar ve Zeynep Çamcı ile doldurmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt